Heti angyalkártya útmutatás és napi angyalkártyák

Angyali Segítség: Becsüld önmagad

Angyali Segítség: Becsüld önmagad

Mi angyalok, csodálattal, tisztelettel és hatalmas szeretettel őrködünk feletted – természetes a számunkra, hogy a legjobbat kívánjuk neked.

Néha megfigyeljük, amint kompromittáló döntéseket hozol magadnak, azt gondolván, hogy nem érdemelsz jobbat. Attól félsz, hogyha befogadod a jót, azt valaki mástól vagy akár önmagadtól veszed el.

Kedvesünk, higgy nekünk, amikor azt mondjuk, hogy ha önmagadnak adsz, azzal adsz másoknak is. Te és az egész emberi faj egy lelken egy lélegzeten és egy igazságon osztoztok.

Tápláld önmagadat, a családodat, a barátaidat az egész népesség iránti gondoskodás egy formájaként. Értékeld nagyra önmagad, s általa szeress gyengéden mindenkit a Földön, tiszteld önmagad, hogy ez által mindenki másnak is megadd a neki kijáró tiszteletet.

Minél többet adsz magadnak, annál nagyobb szeretet érzel, és ez a érzés a kulcs mely boldogsághoz és a békéhez vezet. Ez nem  azt jelenti, hogy azt gondolod, jobb vagyok a többieknél, ellenkezőleg azt jelenti, szeretem azt amit önmagamban és a többiekben látok. Az önmagaddal szembeni törődésed kiterjeszti a teremtés örömteli szikráját mindannyiunk előnyére.

Budai Angéla

Budai Angéla

Legyenek segítségedre angyali közvetítéseim. Budai Angéla vagyok, avatott angyalterapeuta és emberbarát.

Reader Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

- X