Angyalkártya üzenete: Életedben egy nagy horderejű, pozitív változás várható!

By | 2020-09-15

Életedben egy nagy horderejű, pozitív változás várható!

Áldott változás!

Talán úgy érzed, hogy az életed a feje tetejére állt, mégis minden, ami történik, a te érdekedben alakul így. Az angyalok biztosítanak téged arról, hogy az életed változásai segítenek magad mögött hagyni mindazt, ami már nem válik a javadra. A régi helyzetekből megtanultad, amit kellett. Maradj tehát állhatatos, és fogadd el azt, ami jön.

Erősítsd meg: “örömmel fogadom az ég küldötte változást, és még a forgószél közepén sem vesztem el egyensúlyomat, amikor bennem és körülöttem minden változik. Tudom, hogy mindez a javamra válik. Tudom, hogy a szeretet a legjobb tanácsadó, amelyre szilárdan támaszkodhatok, és mindig segít engem és szeretteimet, attól függetlenül, milyennek tűnik éppen külső helyzetünk.”

A változás új lehetőségeket hoz a tanulásra, növekedésre, boldogulásra, és új kapcsolatok teremtésére. A kulcsa az új légkör beszippantása, a változások élvezet, még akkor is, ha elbátortalanítanak. Ha az Angyalok új feladatok elé állítanak minket, akkor tudnunk kell, hogy mennyei vezetőink úgy ítélik meg, hogy képesek vagyunk megbirkózni velük.

Áldás!

11 thoughts on “Angyalkártya üzenete: Életedben egy nagy horderejű, pozitív változás várható!

 1. AvatarSzobonya Vivien

  Áldás! Hálásan köszönöm szépen!

  Reply
 2. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  Hálásan és Szívből Köszönöm ! Áldás.

  Reply
 3. AvatarSzobonya Vivien

  Áldás! Így legyen! Hálásan köszönöm szépen!

  Reply
 4. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  Hálás Szívvel Köszönöm ! Áldás.

  Reply
 5. AvatarSzobonya Vivien

  Legyen így! Várom, és kérem az Égieket, hogy mutassanak utat! Áldás! Hálásan köszönöm szépen!

  Reply
 6. AvatarSzobonya Vivien

  Hálás vagyok! Nagyon várom a változást! Kérem az Égieket, hogy mutassanak utat! Várom a jeleket! Drága Mihály Arkangyal segíts a jelenlegi nehéz helyzetünkben a Családomnak és nekem! Áldás! Szeretettel köszönöm szépen!

  Reply
 7. AvatarSzobonya Vivien

  Szeretett Égi Segítőim! Hálás vagyok, szeretettel köszönöm a segítséget! Kérlek Titeket, szeretett Égi Segítők, hogy ebben a válságos helyzetünkben segítsetek, segítsetek, hogy egymással türelmesek, megértőek legyünk. Segítsetek abban is, hogy felismerjük a jelenlegi életünkben fontos dolgokat! Segítsetek a Földünkön élő Embereket, hogy fejlődhessenek, hogy meggyógyuljanak! Segítsetek, hogy a korona-vírus világjárvány csendben elvonuljon! Megteszünk mindent, amit ezt segíti! Áldás! Szeretettel, hálával, alázattal köszönjük!

  Reply
 8. AvatarSzobonya Vivien

  Szeretettel, hálás szívvel köszönöm szépen! Áldás! Köszönöm!

  Reply
 9. AvatarSzobonya Vivien

  Így legyen! Áldás Mindnyájunkra! Nagyon várom már a változást, és mindent megteszek, hogy a közeli, és miden hozzátartozómnak a segítségére legyek, Beteljesíthessük Isten akaratát! Szeretettel köszönöm szépen, hálás vagyok.

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.