Angyalkártya üzenete estére: Minden rendben lesz!

By | 2020-09-13

Angyalkártya üzenete estére: Minden rendben lesz!

Biztonságban vagy, ez a helyzet pedig az isteni gondviselés és az univerzális rend tökéletes irányítása alatt áll. Ezt a helyzetet kizárólag szeretettel teli gondolatokkal és érzésekkel itasd át, hogy csakis a legmagasabb szintű végeredmény áramoljon be hozzád és rajtad keresztül – minden erőfeszítés nélkül.

Az angyalok azért küldték neked ezt a lapot, mert feleslegesen aggódtál. Az aggódás az ima egy olyan formája, ami azt vonzza hozzád, amire nem vágysz. Add át félelmeidet angyalaidnak, hiszen valójában nincs miért aggódnod. Igazság szerint aggodalmaid egy önbeteljesítő próféciát képesek teremteni.

A lap további jelentései: Minden sokkal jobb, mint amilyennek azt te látod. Kérd meg az angyalokat, hogy szabadítsanak meg az aggodalmaktól. A boldog végeredmény elkerülhetetlen. Kerüld az aggódást, hogy  a negatív energiák nehogy lehúzzanak téged és a helyzetet. Az angyalok veled vannak – és minden rendben van.

Áldás!

5 thoughts on “Angyalkártya üzenete estére: Minden rendben lesz!

 1. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  Hálásan és Szívből Köszönöm ! Áldás.

  Reply
 2. AvatarPéterffy Tamás

  Nagyon Szépen köszönöm a Segítséget, igazán rámférne már kicsit közeledni a boldogsághoz.
  Kérlek Segíts ebben. A Párom lemondott rólam és a Fiunkról már 2 hónapja, azóta POKOL AZ ÉLETEM !
  Könyörgök Neki hogy jöjjön vissza a Családjához, de ilyenkor mindíg támad minket ! Pedig az egész Világ ellene van, és csak miránk számíthat ! De Ő mást választ és eldob minket ! Drága Istenem, és Angyalok én minden rosszat elfelejtenék Neki, de tényleg, csakhogy újra egy Szerető Család legyünk. Ebbe kérném a Segítségedet, hogy Nyisd fel végre a Szemét hogy akivel most van nem jó ember, és mi ketten a Családja ez mindennél többet ér !!
  Köszönöm Szépen !!
  Péterffy Tamás Siófokról

  Reply
 3. AvatarSzobonya Vivien

  Hálásan köszönöm szépen a segítséget Kérlek Angyalok segítsetek! Hosszú ideje nehéz az élethelyzetem, és a Családom helyzete is! Kérem szépen a segítséget! A Családom, az Édesanyám, Unokaöcsém, a Gyermekeim, az 5 unokám, a Testvérem, kérlek benneteket segítsetek! Nagyon elfáradtam már a sok bánatba, kérlek Angyalok benneteket ne hagyjatok magamra! Szeretettel köszönöm szépen!

  Reply
 4. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  Hálás Szívvel és Szeretettel Köszönöm ! Áldás.

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.