Angyalkártya üzenete hétfőre: Megérdemled, hogy nagyszerű életed legyen!

By | 2020-08-03

Angyalkártya üzenete hétfőre: Megérdemled, hogy nagyszerű életed legyen!

Ez a kártya azt jelzi, hogy próbálod meggyőzni magad arról, hogy minden a legnagyobb rendben van; pedig ez nem igaz. megelégedtél kevesebbel, mint amire vágysz, és sokkal kevesebbel annál, mint amit megérdemelnél. De ne köss kompromisszumokat!

A menny segít abban, hogy helyrebillenjen az önbizalmad és segít rendezni zavaros ügyeidet. Csak kérned kell őrzőangyalaid segítségét, s ezt követően betartanod a tőlük kapott útmutatást.
Szánj ma egy kis időt arra, hogy elképzeld és megálmodd szíved igazi vágyait. Meglátod, nem fogsz csalódni, hiszen megérdemled, hogy nagyszerű életed legyen. Megvannak hozzá a képességeid, hogy nagy dolgokat vigyél végbe, s eközben mennyei segítségre is számíthatsz. Egyedül a félelem és az aggódás lassítják le a terveid megvalósulását, ezért engedd el minden gondod és kétséged!
Talán meg vagy egy kicsit szeppenve attól, hogy magasabb szellemi síkra fogsz most lépni, de biztosíthatlak a menny beleegyezéséről és támogatásáról. Nyúlj bátran a csillagokig. Hidd el, hogy képes vagy rá, hogy megérdemled az áldást és az egyéb segítséget, ajándékokat!

Áldás!

9 thoughts on “Angyalkártya üzenete hétfőre: Megérdemled, hogy nagyszerű életed legyen!

 1. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  Drága Mihály Arkangyal , Őrzőangyalom kérlek segíts a mostra figyelni , hogy önbizalmam helyre billenjen ,zavaros ügyeim tisztázódjanak és elérjem szívem igazi vágyait ! Hálás Szívvel és Szeretettel Köszönöm segítségedet ! Kérlek adjál utmútatást ,jelet ,de úgy ,hogy fizikai téren is megértsem ! Köszönet és Hála ! Áldás.

  Reply
 2. AvatarZergilala@gmail.com

  Köszönöm szépen úgy legyen.

  Reply
 3. AvatarSzobonya Vivien

  Áldás! Mihály Arkangyal! Kérlek segíts a kesze-kusza ügyek rendezésében! Segíts, hogy minden rendeződjön körülöttem! Segíts, hogy az önbizalmam a helyére kerüljön! Segíts, hogy szívem vágya teljesüljön! Segíts, hogy a Családom egészsége, békessége és biztonsága meglegyen! Nekem Ők a legfontosabbak, Édesanyám, Testvérem, Gyermekeim, Unokáim, Dávidkám, Unokaöcsém, Férjem, Anyósom, és a szűkebb szeretteim, barátaim! Drága Mihály Arkangyal vigyázz rájuk, kérlek segítsd Őket! Hálásan köszönöm szépen!

  Reply
 4. AvatarSzobonya Vivien

  Mihály Arkangyal Köszönöm a segítségedet, Hálás vagyok mindörökké! Köszönöm! Kérlek szépen mutass utat , vezess, adjál jeleket, melyeket megértek. Köszönöm! Áldás!

  Reply
 5. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  Kérem segítségedet Kedves Mihály Arkangyalkám ,hogy sikeresen tudjam rendezésre váró ügyeimet befejezni ! Kérlek adjál útmutatást ,jelet ,hogy fizikálisan is jól megértsem és lépni tudjak ! Hálásan Köszönöm ! Áldás.

  Reply
 6. AvatarSzobonya Vivien

  Drága Mihály Arkangyal! Kérem a segítségedet, hogy sikeresen tudjam a rendezésre váró ügyeimet befejezni. Kérlek adjál útmutatást, jelet, hogy jóll megértsem és lépni tudjak! Kérlek ne hagyjál magamra! Maradj velem!Hálás vagyok!
  Áldás! Köszönöm szépen!

  Reply
 7. AvatarSzobonya Vivien

  Kedves Mihály Arkangyal! Kérem a segítségedet, hogy a rendezésre váró ügyeimet sikeresen tudjam befejezni. Útmutatást kérek szépen, jeleket, hogy megértsem és lépni tudjak. Kérlek ne hagyjál magamra! Hálás vagyok kedves Mihály Arkangyal! Maradj velem!Áldás! Köszönöm szépen!

  Reply
 8. AvatarSzobonya Vivien

  Áldás! Hálát érzek, és Köszönöm!

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.