Angyalkártya üzenete: Új lehetőségek, pozitív energiák!

Eddigi törekvéseid eredményeképpen életpályád felfelé ívelőben van. Új lehetőségek adódnak számodra, és egész lényedből sugárzik a pozitív fejlődés energiája!

Tartasz tőle, hogy mások esetleg féltékenyek lehetnek a sikereidre, ezért elért eredményeidről nem szívesen beszélsz. Az is aggodalommal tölthet el, hogy nem tudod, ez az új út merre visz téged, ezért a siker biztosítékát szeretnéd.

Az angyalok segítenek, hogy élvezd a jelent és új vállalkozásod fejlődésének minden állomását. Bízz abban, hogy minden pillanat önmagában tökéletes. Isten mindig gondoskodott rólad, és ezentúl is fog. Kérj meg, hogy segítsek neked a mostra figyelni, és megszabadulni az aggódástól, hogy örülhess az eredményeidnek. A hála érzése nélkülözhetetlen számodra ahhoz, hogy továbbra is magasan szárnyalj.

Mások számára ijesztő magasságokban szárnyalsz. De ne ereszkedj alá, és meglátod, hogy hamarosan ők is követni fogják példádat.

Áldás!

9 thoughts on “Angyalkártya üzenete: Új lehetőségek, pozitív energiák!

 1. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  Nagyon szépen Köszönöm ! Áldás.

  Reply
 2. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  Tiszta Szívből ,Szeretettel Köszönöm ! Áldás.

  Reply
 3. AvatarJOLÁN DÉZSI

  Tiszta szívemből köszönöm szépen a segítséget .ÁLDÁS!!!!!

  Reply
 4. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  Mások Számára ijesztő magasságban szárnyalok ,de mennyi munka van mögöttük az senkit nem érdekel ! Én a mókus kerékből egyszerűen nem tudok kikecmeregni ,bármilyen energiát fektetek bele! Szeretnék már egy kis Örömet ,megelégedettséget érezni a szívemben és a lelkemben is ! Hálásan Köszönöm ! Áldás.

  Reply
 5. AvatarSzobonya Vivien

  Így legyen, így lesz! Hálásan köszönöm szépen! Áldás. Köszönöm.

  Reply
 6. AvatarSzobonya Vivien

  Legyen így! Áldás! Így is lesz! Mihály Arkangyal! Angyalok! Köszönöm a folytonos segítséget, kérem szépen ne hagyjatok magamra és segítsetek ebben a helyzetben! Szeretettel, hálásan köszönöm szépen!

  Reply
 7. AvatarSzobonya Vivien

  Így legyen! Áldás! Szeretett Mihály Arkangyal, Arkangyalok, Angyalok! Hálás vagyok, köszönöm szépen a segítségeket! Szépen kérlek Égi Segítőim ne hagyjatok magamra ! Hálás vagyok! Hálásan köszönöm szépen!

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.