Angyalok üzenete: A rád köszöntő változások pozitívak!

By | 2021-01-17

A rád köszöntő változások pozitívak!

Megesik, hogy félünk a változásoktól, mert nem tudjuk, mit hoz a jövő. Az angyalkártya azt adja tudtodra, hogy a beköszöntő változások a javadat szolgálják, új életre nyitnak kaput. Ne aggódj a jövőd felől, mivel a végén minden jóra fordul!

A változások oka részben az idő múlása. Mára mások a kedvteléseid, mint voltak fiatalabb korodban. A változásban nincs semmi rossz, hozzátartozik az élethez. Barátaid és hozzátartozóid szintén változnak az idő múlásával. Valamennyien megváltok attól, ami már nem működik az életetekben, s helyette új dologra adjátok a fejeteket. Noha e változások látszólag átformálhatnak egy barátot vagy családtagot, végül mégis közelebb kerültök egymáshoz. Ráadásul új barátokra is szert tehetsz.

Ugyanakkor még a kedvező változások is stresszel járnak, amelyek kihatással vannak az egészségre, az erőnlétre és a közérzetre. Ilyenkor még fontosabb, mint máskor, hogy törődj magaddal, eleget aludj, mozogj és pihenj.
Az univerzum arra kér, hogy változtass meg az életedben valamit, ami elszomorít vagy megbetegít – tégy le, mondjuk, egy rossz szokásodról, vagy szakíts meg egy kártékony kapcsolatot. Az lesz a helyes döntés, ami legelőször jut eszedbe. Ha a szóban forgó változás nehéznek vagy ijesztőnek tűnik, kérd ki az angyalok, az univerzum, a barátaid és családtagjaid segítségét. A külső támasz igen fontos változások idején. Ha megtanulod élvezni a változásokat, az életnek is jobban tudsz majd örülni.

Áldás!

9 thoughts on “Angyalok üzenete: A rád köszöntő változások pozitívak!

 1. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  Hálásan Köszönöm ! Áldás.

  Reply
 2. AvatarSzobonya Vivien

  Hálásan köszönöm szépen! Áldás!

  Reply
 3. AvatarSzobonya Vivien

  Így legyen! Áldás! Hála, és köszönet!

  Reply
 4. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  Hálásan Köszönöm ! Áldás..

  Reply
 5. AvatarSzobonya Vivien

  Szeretettel, hálával köszönöm szépen! Áldás! Köszönöm!

  Reply
 6. AvatarSzobonya Vivien

  Áldás! Szeretettel köszönöm, hálás vagyok, nagyon szépen köszönöm!

  Reply
 7. AvatarSzobonya Vivien

  Áldás! Végtelen hálával köszönöm szépen! Már várom nagyon!

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.