Angyalok üzenete: Valami sokkal jobb vár rád!

By | 2021-02-18

Az angyalok ma arra biztatnak, hogy emeld fel a fejed és tekints magasabbra!

Valami sokkal jobb vár rád, mint amit most el tudsz képzelni. Mostanában talán egy lefelé tartó spirálnak láttad az életedet, ahol egyre több a nehézség és a probléma. Vagy talán abba fáradtál bele, hogy látszólag semmi sem változik, és ugyanúgy vegetálsz. Az életed azonban csodás fordulóponthoz érkezett.

Azért biztatunk arra, hogy emeled fel a fejed, és tekints magasabbra, mert a tekinteted mindig meghatározza a haladási irányodat. Igaz ez a fizikai világban is: Amerre nézel mindig arra haladsz. És igaz ez a spirituális világban is: Amerre belső szemeiddel nézel arra halad az életed.
Belső szemeiddel belső képeid világát látod. Ha ebben a világban megjeleníted azt a képet, amerre tartani szeretnél, az hamarosan megjelenik külső képeid világában is.

Mindegy, hol vagy most. Mindegy, mit látsz a külső képek világában. Hunyd le a szemed, és belső képeid világában jelenítsd meg azt, hogy jobb helyen vagy. Jelenítsd meg azt, hogy egy a mostaninál jobb helyzetben éled az életed. Lehet, hogy még nem tudod, vagy nem mered megjeleníteni azt a belső képeid világában, hogy már elérted a célodat, megvalósítottad az álmodat, és egy sokkal-sokkal jobb helyzetben vagy, mint most. De azt már egészen biztosan meg tudod és meg mered jeleníteni belső képeid világában, hogy egyel jobb helyzetben vagy.

Ha ezt megteszed, elindulsz az úton, a sokkal jobb dolgok felé, amelyek csak rád várnak.

Áldás!

10 thoughts on “Angyalok üzenete: Valami sokkal jobb vár rád!

 1. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  Drága Angyalkáim Mutassátok meg nekem hova menjek? Merre menjek !? Adjatok jelet ,már is indulok ! Szabaduljak meg ,innen ! Köszönöm ! Áldás.

  Reply
 2. AvatarSzobonya Vivien

  Legyen így! Áldás! Hálásan köszönöm! Köszönöm szépen!

  Reply
 3. AvatarSzobonya Vivien

  Drága Angyalok!

  Kérlek Benneteket mutassatok utat! Adjatok jeleket, és indulok! Segítsetek! Ne hagyjatok magamra!
  Áldás! Köszönöm!

  Reply
 4. AvatarSzobonya Vivien

  Drága Arkangyalok! Angyalok! Égi Segítőim! Kérlek Benneteket vezessetek! Jeleket kérek szépen, hogy jó irányba haladok! Segítsetek, ne hagyjatok magamra! Áldás! Szeretettel köszönöm szépen!

  Reply
 5. AvatarSzobonya Vivien

  Égi Segítőim! Őrangyalom! Segítsetek , maradjatok velem! Vezessetek! Mutassátok az irányt! Küldjetek jeleket! Hálásan, szeretettel köszönöm szépen!

  Reply
 6. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  Hálás Szívvel és Szeretettel Köszönöm , Drága Univerzum ,édes Istenem ! Ámen.

  Reply
 7. AvatarSzobonya Vivien

  Áldás! Hálás vagyok, Köszönöm szépen!

  Reply
 8. AvatarSzobonya Vivien

  Úgy legyyen! Áldás! Végtelen hálával, szeretettel és meleg szívvel köszönöm az üzenetet!

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.