Az angyalok üzenete: A hála teret ad a csodáknak!

By | 2019-07-31

Az angyalok üzenete: A hála teret ad a csodáknak!

A hála megnyitja a szívet és gyarapodást teremt az élet minden területén.

Amint több teret engedsz a hálának a lelkedben, úgy engedélyezed a gyarapodást.Ha engedékeny állapotban van a lelked, csodák történnek.

A hála átalakító erővel bír. Találd meg miért lehetsz hálás az életedben. Érezd ezt a hálát nap mint nap. Ne legyenek elvárásaid, egyszerűen csak légy hálás és a változás folyamata beindul. Ennek tudatában kelj fel minden reggel. Abban a pillanatban, amint ez a folyamat állandósul, meglepő fordulatot vesznek a dolgok

Most válaszd a boldogságot. A boldogság a hála egyik formája. Ha boldog szívvel tapasztalod meg az életet, a szíved nem akarja majd más módon megtapasztalni utána. Alapvető szükségletté és motivációvá válik, és arra törekszünk, hogy a lehető legjobb legyen. Nem kell másoknál jobbnak lenned, ez csak rólad szól, a te hozzáállásod jobbá válásáról, ami jobbá teszi a körülötted lévő világot is.

Mielőtt lefekszel este az ágyadba, békülj ki az elmúlt nap eseményeivel. A szándékaid egész nap jók voltak, és a legjobban cselekedtél, függetlenül attól, hogy mások mit gondolnak erről. Tervezd el, hogy a holnapi nap még bámulatosabb lesz, mint a mai volt.

Angyali Útmutató, hogy több hálát érezz:

  • Hogyan lehetsz hálásabb és hogyan hozhatsz több hálás az életedbe?
  • Hosszabb hálát hozhat az életedbe, ha meglátod az ajándékot kihívásokkal teli tapasztalatokban.
  • Ne tartsd természetesnek a dolgokat vagy az életedben levő embereket, engedd meg,hogy tudják, hogy mit jelentenek neked.
  • Véletlenszerű intuitív cselekedetek kezdeményezése.
  • Fogadd a dolgokat szeretettel.

Emlékezz rá, hogy az életednek nem kell tökéletesnek lennie ahhoz, hogy csodálatos legyen.

Áldás!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.