Az angyalok üzenete: Az univerzum bőkezűen megjutalmaz!

By | 2021-01-12

Az angyalok üzenete: Az univerzum bőkezűen megjutalmaz!

Nézd a dolgokat más perspektívából. Átmeneti nyugalom. Fontos,hogy légy önmagad!

A kártya szerint itt az ideje, hogy újra átnézd a terveidet, és a dolgokat más nézőpontból szemléld. Kérdezd meg magadtól: lehet, egy másfajta megközelítés jobban működne? Talán úgy érzed, a dolgok nyugvópontra kerültek, de ez csak ideiglenes. Használd a kapott extra időt arra, hogy áttekintsd a stratégiádat. Talán ki kell lépned a normáidból, és a fő vonulatokból, és átölelni egyedi hitedet, és viselkedésedet. Itt az ideje, hogy az időddel, figyelmeddel, és ajándékaiddal nagylelkű légy. Ezt az áttekintést az Univerzum bőkezűen megjutalmazza majd.

Egyéb jelentések: Váratlan változások. Türelemre van szükség. Az erő, hogy önmagad légy. Szokatlan megoldások.

Gabriel arkangyal aki, a szeretet isteni üzeneteit segít az embereknek megkapni, és szeretetből cselekedni.

Áldás!

3 thoughts on “Az angyalok üzenete: Az univerzum bőkezűen megjutalmaz!

 1. AvatarSzobonya Vivien

  Szeretett Égiek! Szeretett Gabriel Arkangyal! Pillanatnyilag tanácstalan vagyok, kérlek mutass utat! Sokat gondoskodom, hogy mit kell tennem? Úgy tüsik egyenlőre, hogy nincs mit tennem. De ez nem így van! Kérlek segítsetek! Adjatok jeleket! Vigyázzatok Ránk! Szeretettel, hálával köszönöm szépen!

  Reply
 2. AvatarSzobonya Vivien

  Szeretett Gabriel Arkangyal! Minden segítséget, támogatást köszönök szépen! Áldás! Hálával, szeretettel köszönöm szépen!

  Reply
 3. AvatarSzobonya Vivien

  Szeretett Égiek! Szeretett Gabriel Arkangyal! Pillanatnyilag tanácstalan vagyok, kérlek mutass utat! Sokat gondolkodom, hogy mit kell tennem? Mit tehetnék? Kérlek segítsetek! Adjatok jeleket! Vigyázzatok Ránk! Szeretettel, Hálával köszönöm szépen!

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.