Az angyalok üzenete: Elérhető, amire vágysz!

By | 2020-10-30

Az angyalok ma segítenek neked abban, hogy elérd mindazt, amire vágysz:

Igen: Elérhető, amire vágysz. Mindegy, hogy mire vágysz, az elérhető – ezt érdemes észben tartanod!

Érdemes arra koncentrálnod, hogy mire vágysz, ahelyett, hogy folyamatosan azon járna az eszed: milyen akadályok állnak, vagy állhatnak az utadba, esetleg, mi az ami most van az életedben. Ezzel csak az akadályoknak adnál energiát, vagy a hiányt rögzítenéd. A cél pedig nem ez, igaz?

A cél az, hogy megvalósítsd, amire vágysz, épp ezért fontos, hogy arra koncentrálj, amit elérni szeretnél, ne pedig arra, amit megváltoztatnál.
Fontos tudnod, hogy a vágyaink jelentik a a térképet a vállalt életutunkhoz. Fontos tudnod, hogy minden vágyad egy-egy emlékeztető, amely ugyanúgy viselkedik mint azok a cetlik, amelyekre a megjegyzendő dolgokat írod. Amíg figyelsz rájuk és megvannak, addig egyre inkább szem elé kerülnek, hisz a tudatodban tartod őket. Ám néha elkeverednek. Ilyenkor kicsit megfeledkezel róluk, majd időnként újra felbukkannak, és újra egyre fontosabbak lesznek.

Érdemes tudnod, hogy ezeket a vágycetliket te írtad saját magadnak, még a születésed előtt és azt a célt szolgálják, hogy emlékeztessenek arra: mi mindent fogsz megvalósítani ebben az életedben. Igen, így kijelentőmódban. Ha hiszed, ha nem, semmi olyasmire sem vágysz, ami ne lenne elérhető, megvalósítható a számodra.

Lehet, hogy a fizikai körülményeid, mást mutatnak, lehet, hogy a környezeted mást mond, és lehet hogy az egód mást szeretne elhitetni veled. Mégis teljesen biztos lehetsz benne, hogy ha valamire a szíved mélyéről vágysz, akkor az olyasmi, amihez minden szükséges körülményt, eszközt és játszótársat hoztál magaddal erre az inkarnációra. Mindegy, hogy mi a vágyad tárgya. Mindegy, hogy boldog, inspiráló párkapcsolatra vágysz, jó munkára, biztos megélhetésre, kicsattanó egészségre, lelki békére, világ körüli utazásra, vagy bármi másra. Amire a szíved mélyéről vágysz, az elérhető a számodra. Sőt! Amire a szíved mélyéről vágysz, az az életcél, amiért erre a világra megszülettél!

Áldás!

3 thoughts on “Az angyalok üzenete: Elérhető, amire vágysz!

 1. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  Hálás Szívvel Köszönöm ! Áldás.

  Reply
 2. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  Drága Angyalkáim ,Mennyei drága JÓ atyám ,semmi nem változik Életemben Ugyan olyan kiszolgáltatott vagyok mig eddig ! A Nyugdíját nem adja ide ,de Én főzzek ,mossak ,vasaljak rá , a földet eladta , még meg sem mutatta az árát /4millió100ezer / ,csak akkor ha nem mondom nem mondom neki a dolgait ,amit még vasárnap is csinált !Akkor Én tűrjem ,hogy az eddigi munkám 50 év alatt ennyit ér !Kérlek benneteket tegyetek igazságot ! Én a rokkant nyugdíjamból élek 90ezer ! Hol van az igazság ? Köszönöm ! Áldás .

  Reply
 3. AvatarSzobonya Vivien

  Legyen úgy ! Áldás! Szeretettel, Hálával köszönöm szépen!

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.