Az angyalok üzenete: Életed pozitív irányba alakul!

By | 2021-10-05

Az általad tapasztalt változások azon újdonsült akaratod isteni irányítása alatt állnak, amelynek során feltárod szívedet a szeretet és útmutatásunk előtt. Most és a jövőben is oltalmazunk téged, így hát kövesd vágyaid boldog végkifejlete felé vezető utadat.

Ez a kártya azt jelenti, hogy szívedben változás történt, ami pozitív irányba alakította életedet. Régi életmódod már nem érdekel többé, és azon kapod magad, hogy kerülöd azokat a barátokat és időtöltéseket, amelyek korábban vonzottak. Olyan életmódra és karrierre vágysz, amely jobban illik új érdeklődési körödhöz és szenvedélyeidhez. Az angyalok végigvezetnek ezen az átmeneti időszakon. A vonzás hatalma biztosít téged a csodálatosan új lehetőségek és kapcsolatok létrehozása felől.

A lap további jelentései: Életed új szakaszába lépsz. Új terv van születőben.  Egy új tényező az életedben áldás, még akkor is, ha jelen pillanatban nem érted az összefüggéseket.

Áldás!

8 thoughts on “Az angyalok üzenete: Életed pozitív irányba alakul!

 1. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  Köszönet és Hála ! Áldás.

  Reply
 2. AvatarSzobonya Vivien

  Hálás vagyok! Áldás! Köszönöm!

  Reply
 3. AvatarSzobonya Vivien

  Így legyen! Áldás! Szeretettel, hálásan, alázattal köszönöm szépen!

  Reply
 4. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  Hálásan Köszönöm ! Áldás.

  Reply
 5. AvatarSzobonya Vivien

  Áldás ! Életem új szakaszba lép. Új terv van születőben. Egy új tényező az életemben áldás, még akkor is, ha jelen pillanatban nem értem az összefüggéseket. Végtelen Szeretettel, Végtelen Hálával köszönöm szépen. Áldás!

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.