Az angyalok üzenete: Nem várt gazdagság köszönt most rád!

By | 2019-12-01

Az angyalok üzenete: Nem várt gazdagság köszönt most rád!

Az univerzum nagy kincsesládája csak arra vár, hogy kinyisd, és kiemeld belőle mindazt a kincset, amelyre csak szükséged van. Talán még zárva találod ezt a kincsesládát, ezért azt hiszed, hogy nem is létezik. Pedig ez a kincsesláda valóban létezik. Ez a kincsesláda ott áll előtted – lehetőségek formájában. A kulcsa pedig ott van a kezedben – a képességeid és a tehetségeid formájában.

Egyszerűen csak ismerd fel, hogy ott van előtted ez a kincsesláda, ismerd fel a kezedben lévő képességeidet, azokat az adottságaidat és tehetségeidet, amelyek ott szunnyadnak benned.
Azáltal, hogy megragadod a lehetőségeidet, azáltal, hogy felfedezed és használod a képességeidet megnyitod az univerzum határtalan kincsesládáját.

Bármit megkaphatsz ebből a kincsesládából, bármit kivehetsz ebből a kincsesládából.
Az univerzum végtelen kincsesládáját külön varázslat hatja át: Ha valamit kiveszel belőle, azzal nem kevesebb lesz a kincsesládában, hanem több. Minden kincs helyére, amelyet kiveszel onnan, tíz új másik kincs kerül. Így növekszik ez a végtelen kincsesláda.

Ha adni akarsz másoknak, ha azt szeretnéd, hogy másoknak is jusson ezekből a kincsekből, akkor az a legjobb, amit tehetsz, hogy kiveszed a saját kincseidet a kincsesládából. Így biztosíthatod, hogy mindig több és több kincs gyűljön fel az univerzum végtelen kincsesládájában.

Áldás!

8 thoughts on “Az angyalok üzenete: Nem várt gazdagság köszönt most rád!

 1. Ilona Kücsönné Kovács

  Nem érzek most magamban olyan lehetőséget ,amit megtudnék ragadni !Szívesen tennem ! Köszönet és Hála ! Áldás.

  Reply
 2. Ilona Kücsönné Kovács

  Hálás Szívvel és Szeretettel Köszönöm ! Áldás.

  Reply
 3. Katka

  Nagyon szépen koszonom egy kicsi rám férne.

  Reply
 4. Szobonya Vivien

  Köszönöm szépen! Hálás vagyok! Áldás!

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.