Mihály Arkangyal kártya üzenete: Erősítsd magadban a jó közérzet és az egészség tudatát!

By | 2020-04-24

Mihály Arkangyal kártya üzenete: Erősítsd magadban a jó közérzet és az egészség tudatát!

IMG_0050Mihály arkangyal szerint a jó közérzet és az egészség kulcsa az, ha nem a betegségre koncentrálunk. Azért húztad ezt a kártyát, hogy a félelmeid helyett a vágyaidra összpontosíts. Testünk azonnal reagál a félelemre és a szeretetre, ezért az utóbbira kell koncentrálnunk. Töltsd fel minden sejtedet gyengéd szeretettel. Képzeld el, hogy te és a környezetedben élők is mind tökéletesen egészségesek. És így is beszélj magadról és szeretteidről, mert ezzel is megerősíted azt, hogy ez valóban így is van.

 

Lehetséges értelmezések: Egészséged láthatóan javulni fog. * Hallgass a megérzéseidre az egészségedet és a gyógymódot illetően. * Sorsfeladatod a gyógyítással kapcsolatos. * Változtass az életstílusodon. * Ismételgess pozitív megerősítéseket, főleg az egészségeddel kapcsolatban. * Kérd ki egy másik orvos véleményét is.

Imádság:

„Istenem és Mihály arkangyal! Köszönöm, hogy folyamatosan figyelmeztettek arra, hogy gondoljam egészségesnek magam, és hogy az egészséges életmód és a jó közérzet felé terelgettetek.”

 

Áldás!

One thought on “Mihály Arkangyal kártya üzenete: Erősítsd magadban a jó közérzet és az egészség tudatát!

  1. AvatarSzobonya Vivien

    Szeretett Mihály Arkangyal! Köszönöm a segítségedet! Köszönöm, hogy velem vagy!

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.