Mihály Arkangyal üzenete: Anyagi gondjaid megoldódnak!

By | 2021-02-19

Mihály Arkangyal üzenete: Anyagi gondjaid megoldódnak!

Mihály arkangyal életed minden pillanatában vigyáz rád, ahogy most is. Együtt vagytok, az arkangyal megérzéseiden keresztül szól hozzád, te pedig követed útmutatását. Valószínűleg nagy változások zajlanak most az életedben, és kiszolgáltatottnak érzed magad. Ezt a lapot azért húztad, hogy tudd, Mihály arkangyal őrködik feletted, és vigyáz rád.
Azt is jelzi, hogy fel kellene hagynod az ellenállással az emberekhez és az angyalokhoz való kapcsolataidban. Nyisd ki a szívedet, hogy szeretetet adhass és kaphass, és végre megtapasztald a valódi meghittséget, amelyre már olyan régen vágysz. Másokkal való kapcsolataidban légy mindig önmagad, és oszd meg az angyalokkal érzéseidet. Így esélyt adsz másoknak, hogy megismerjenek, támogassanak és szeressenek…És magadnak is, hogy képes légy szeretni önmagadat!

Lehetséges értelmezések: Anyagi gondjaid megoldódnak. * Egy jogi ügy számodra kedvező eredménnyel zárul. * Aludj nyugodtan, vigyáznak az otthonodra. * Gyermekeid biztonságban vannak. * Eltávozott szeretteid az angyalokkal együtt a mennyországban vannak.

Imádság:

„Köszönöm, hogy szeretteim biztonságban vannak, és semmiben sem szenvednek hiányt. Hálásan és méltósággal elfogadom az égi segítséget, mert tudom, hogy ez a magam és mások javára válik.”

Forrás: Doreen Virtue

6 thoughts on “Mihály Arkangyal üzenete: Anyagi gondjaid megoldódnak!

 1. AvatarSzobonya Vivien

  „Köszönöm, hogy szeretteim biztonságban vannak, és semmiben sem szenvednek hiányt. Hálásan és méltósággal elfogadom az égi segítséget, mert tudom, hogy ez a magam és mások javára válik. Áldás!” Szeretettel, hálával köszönöm szépen!

  Reply
 2. AvatarSzobonya Vivien

  Szeretett Mihály Arkangyal !„Köszönöm, hogy szeretteim biztonságban vannak, és semmiben sem szenvednek hiányt. Hálásan és méltósággal elfogadom az égi segítséget, mert tudom, hogy ez a magam és mások javára válik. Áldás!” Szeretettel, hálával köszönöm szépen!

  Reply
 3. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  Hálás Szívvel és Szeretettel megköszönöm Mihály Arkangyalkám védelmedet magam és családom nevében ! Köszönetet mondok , Drága Égieknek is ,hogy velem vannak és segítséggel ,Útmutatással látnak el ! Köszönöm , Köszönöm , Köszönöm ! Áldás. Ámen.

  Reply
 4. AvatarSzobonya Vivien

  Szeretett Mihály Arkangyal !„Köszönöm, hogy szeretteim biztonságban vannak, és semmiben sem szenvednek hiányt. Hálásan és méltósággal elfogadom az égi segítséget, mert tudom, hogy ez a magam és mások javára válik. Áldás!” Meleg szívvel, szeretettel, végtelen hálával köszönöm szépen!

  Reply
 5. AvatarSzobonya Vivien

  Szeretett Mihály Arkangyal ! Kérke segíts! Köszönöm, hogy szeretteim biztonságban vannak, és semmiben sem szenvednek hiányt. Hálásan és méltósággal elfogadom az égi segítséget, mert tudom, hogy ez a magam és mások javára válik. Áldás!” Meleg szívvel, szeretettel, végtelen hálával köszönöm szépen!

  Reply
 6. AvatarSzobonya Vivien

  Szeretett Mihály Arkangyal ! Szeretett Égi Segítőim! Kérlek segítsetek! Köszönöm szépen, hogy szeretteim biztonságban vannak, és semmiben sem szenvednek hiányt. Hálásan és méltósággal elfogadom az égi segítséget, mert tudom, hogy ez a magam és mások javára válik. Áldás!” Meleg szívvel, szeretettel, végtelen hálával köszönöm szépen!

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.