Mihály Arkangyal üzenete estére!

By | 2020-09-21

Tekints magasabbra! Megérdemled az áldást és az egyéb segítséget, ajándékokat!

Tedd magasabbra a mércét és légy igényesebb magaddal szemben. Ne ülj a babérjaidon!

Mihály Arkangyal arról tudósít, hogy próbálod meggyőzni magad arról, hogy minden a legnagyobb rendben van; pedig ez nem igaz. Megelégedtél kevesebbel, mint amire vágysz, és sokkal kevesebbel annál, mint amit megérdemelnél. De ne köss kompromisszumokat! A menny segít abban, hogy helyrebillenjen az önbizalmad és segít rendezni zavaros ügyeidet. Csak kérned kell őrzőangyalaid segítségét, s ezt követően betartanod a tőlük kapott útmutatást.
Szánj ma este egy kis időt arra, hogy elképzeld és megálmodd szíved igazi vágyait.

Meglátod, nem fogsz csalódni, hiszen megérdemled, hogy nagyszerű életed legyen. Megvannak hozzá a képességeid, hogy nagy dolgokat vigyél végbe, s eközben mennyei segítségre is számíthatsz. Egyedül a félelem és az aggódás lassítják le a terveid megvalósulását, ezért engedd el minden gondod és kétséged!
Talán meg vagy egy kicsit szeppenve attól, hogy magasabb szellemi síkra fogsz most lépni, de biztosíthatlak a menny beleegyezéséről és támogatásáról. Nyúlj bátran a csillagokig. Hidd el, hogy képes vagy rá, hogy megérdemled az áldást és az egyéb segítséget, ajándékokat!

Áldás!

3 thoughts on “Mihály Arkangyal üzenete estére!

 1. AvatarSzobonya Vivien

  Szeretett Mihály Arkangyal ! Áldás! Hálásan köszönöm szépen!

  Reply
 2. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  Hálás Szívvel Köszönöm Arkangyalkám ! Áldás.

  Reply
 3. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  Drága Mihály Arkangyalkám ,Hálásan Köszönöm biztatásodat ,de én már nem vágyom luxus ,szuper extra dolgokra anyagiak terén . Szeretetre , nyugalomra boldogságra és Békére vágyom ,hogy megtaláljam azt aki vagyok ! Ha ez sikerül az Égiek segítségével ,Én akkor már Örök Hálával Tartozom ! Köszönet és Hála Szeretettel ! Áldás.

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.