Mihály Arkangyal üzenete: Hamarosan jó híreket kapsz!

By | 2021-02-20

Egy probléma, amely zavart téged, a színfalak mögött rendeződik. A megoldás kreatív, ötletes, és egy örömteli meglepetés számodra.

Hamarosan kellemes megkönnyebbülést élsz át egy olyan problémával kapcsolatban, amely aggasztott téged. Mihály arkangyal azt szeretné, ha tudnád, hogy van okod mosolyogni, mivel az ég egy kreatív megoldáson dolgozik. Ha ezt meglátod, örömödben nevetni fogsz Isten humorérzékén. Alapvetően minden érintett számára jól oldódik meg a helyzet.

Hamarosan jó híreket fogsz kapni, például egy feszült kapcsolat rendeződéséről, egy váratlan pénzügyi forrásról, egy megoldott egészségi problémáról, az otthonod szerencsés kibővítéséről, egy új karrierlehetőségről vagy egy házassági ajánlatról hallasz majd.

Kérlek, ne erőlködj azon, hogy kitaláld, “hogyan” valósul majd meg ez a megoldás, vagy milyen formában fog megnyilvánulni. Inkább engedd meg magadnak, hogy élvezd az izgatottság és a hála érzéseit, miközben megengeded, hogy az ég segítsen neked.

Mihály arkangyal arra emlékeztet, hogy a sebezhetőség érzését a veszéllyel kapcsolatos gondolataid váltják ki belőled. Az elmédben hatalmat adtál valami külső entitásnak. Azt hiszed, hogy ennek az általad teremtett “bálványnak” módjában áll, hogy ártson neked.

De mindössze annyi hatalma van, amennyit tulajdonítasz neki. Arra buzdít, hogy ébredj fel ebből a téveszméből. Értsd meg, hogy módodban áll létrehozni egy boldog és biztonságos álmot, és eldönteni, hogy biztonságban érzed magad.

Áldás!

23 thoughts on “Mihály Arkangyal üzenete: Hamarosan jó híreket kapsz!

  1. AvatarIlona Kücsönné Kovács

    Hálás Szívvel és Szeretettel Köszönöm ,Csak intuciót ,sem jelet nem kaptam és egy kicsit csalódottnak éreztem Magam! Köszönöm ! Áldás.

    Reply
  2. AvatarKLÁRI RÁCZNÉ

    KÖSZÖNÖM SZÉPEN A SEGITSÉGET ÁLDÁS

    Reply
  3. AvatarBiró Mihályné

    ELŐRE IS KÖSZÖNÖM SZÉPEN A SEGÍTSÉGET! ÁLDÁS!!!

    Reply
  4. AvatarKurucz Lászlóné

    Szeretnék kapcsolatba lépni az angyalommal és segítséget kérni tőle

    Reply
  5. AvatarKurucz Lászlóné

    Szeretnék kapcsolatba lépni az angyalommal és segítséget szeretnék kérni tőle.

    Reply
  6. Avatarfelleginé

    hálával várom a segitséget és beengedem az életembe az összes felém irányuló pozitiv.örömteli eseményt, mely az Égiektől érkezik Köszönöm

    Reply
  7. AvatarIlona Kücsönné Kovács

    Köszönet és Hála ! Áldás.

    Reply
  8. AvatarIlona Kücsönné Kovács

    Biztonságban Érzem magam ,örömmel teszem ! Hála és Áldás. Ámen.

    Reply
  9. AvatarSzobonya Vivien

    Áldás! Hálás köszönet! Így legyen! Nagyon szépen köszönöm!

    Reply
  10. AvatarSzobonya Vivien

    Legyen így! Áldás Mindnyájunkra! Hálásan köszönöm szépen! Köszönöm!

    Reply
  11. AvatarIlona Kücsönné Kovács

    Hálás Szívvel és Szeretettel Köszönöm ! Áldás.

    Reply
  12. AvatarTüzes Andrásné

    Hálásan köszönöm. Áldás! Várom a beteljesülést.

    Reply
  13. AvatarSzobonya Vivien

    Így legyen! Áldás! Hála és Köszönet!

    Reply
  14. AvatarSzobonya Vivien

    Mihály Arkangyal! Legyen így! Köszönöm, hogy mindig velem vagy, köszönöm a segítséget! Minden Égi Segítőnek hálás vagyok! Mihály Arkangyal hiszem, tudom, érzem a jelenlétedet, és nem félek! Nehéz a helyzetünk, várom a Családommal a beteljesülést! Szeretettel és hálával köszönöm szépen!

    Reply
  15. AvatarSzobonya Vivien

    Szeretett Mihály Arkangyal! Szeretett Égi Segítőim! Köszönöm, hogy velem vagy, hogy v elem vagytok! Érzem a jelenlétet, érzem, hogy vigyáztok rám. Nem félek, nehéz a helyzetünk , várom a Családommal, hogy a beteljesülés bekövetkezzen. A világban a vírus megszűnjön, az emberek meggyógyuljanak! Áldás! Hálásan, alázattal, szeretettel köszönöm szépen!

    Reply
  16. AvatarSzobonya Vivien

    Szeretett Mihály Arkangyal, Szeretett Égi Segítőim! Köszönöm az üzenetet, hálásan! Így legyen! Áldás! Szeretettel köszönöm szépen!

    Reply
  17. AvatarSzobonya Vivien

    Szeretett Mihály Arkangyal! Szeretett Égi Segítőim! Áldás! Köszönöm, hogy velem vagy, hogy v elem vagytok! Érzem a jelenlétet, érzem, hogy vigyáztok rám. Nem félek, nehéz a helyzetünk , várom a Családommal, hogy a beteljesülés bekövetkezzen. A világban a vírus megszűnjön, az emberek meggyógyuljanak! Áldás! Hálásan, alázattal, szeretettel köszönöm szépen!

    Reply
  18. AvatarSzobonya Vivien

    Szeretett Mihály Arkangyal! Szeretett Égi Segítőim! Áldás Mindnyájunkra! Köszönöm, hogy mindig velem vagy, hogy v elem vagytok! Érzem a jelenlétet, érzem, hogy vigyáztok rám. Nem félek, nehéz a helyzetünk , várom a Családommal, hogy a beteljesülés bekövetkezzen. A világban a vírus megszűnjön, az emberek meggyógyuljanak! Érzem, tapasztalom a segítségedet, a segítségeteket! Nagyon szépen köszönöm! Végtelen hálával, végtelen szeretettel !

    Reply
  19. AvatarSzobonya Vivien

    Úgy legyen! Áldás! Hálásan köszönöm szépen.

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.