Mihály Arkangyal üzenete: Hamarosan jó híreket kapsz!

By | 2021-11-16

Egy probléma, amely zavart téged, a színfalak mögött rendeződik. A megoldás kreatív, ötletes, és egy örömteli meglepetés számodra.

Hamarosan kellemes megkönnyebbülést élsz át egy olyan problémával kapcsolatban, amely aggasztott téged. Mihály arkangyal azt szeretné, ha tudnád, hogy van okod mosolyogni, mivel az ég egy kreatív megoldáson dolgozik. Ha ezt meglátod, örömödben nevetni fogsz Isten humorérzékén. Alapvetően minden érintett számára jól oldódik meg a helyzet.

Hamarosan jó híreket fogsz kapni, például egy feszült kapcsolat rendeződéséről, egy váratlan pénzügyi forrásról, egy megoldott egészségi problémáról, az otthonod szerencsés kibővítéséről, egy új karrierlehetőségről vagy egy házassági ajánlatról hallasz majd.

Kérlek, ne erőlködj azon, hogy kitaláld, “hogyan” valósul majd meg ez a megoldás, vagy milyen formában fog megnyilvánulni. Inkább engedd meg magadnak, hogy élvezd az izgatottság és a hála érzéseit, miközben megengeded, hogy az ég segítsen neked.

Mihály arkangyal arra emlékeztet, hogy a sebezhetőség érzését a veszéllyel kapcsolatos gondolataid váltják ki belőled. Az elmédben hatalmat adtál valami külső entitásnak. Azt hiszed, hogy ennek az általad teremtett “bálványnak” módjában áll, hogy ártson neked.

De mindössze annyi hatalma van, amennyit tulajdonítasz neki. Arra buzdít, hogy ébredj fel ebből a téveszméből. Értsd meg, hogy módodban áll létrehozni egy boldog és biztonságos álmot, és eldönteni, hogy biztonságban érzed magad.

Áldás!

24 thoughts on “Mihály Arkangyal üzenete: Hamarosan jó híreket kapsz!

 1. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  Hálás Szívvel és Szeretettel Köszönöm ,Csak intuciót ,sem jelet nem kaptam és egy kicsit csalódottnak éreztem Magam! Köszönöm ! Áldás.

  Reply
 2. AvatarKLÁRI RÁCZNÉ

  KÖSZÖNÖM SZÉPEN A SEGITSÉGET ÁLDÁS

  Reply
 3. AvatarBiró Mihályné

  ELŐRE IS KÖSZÖNÖM SZÉPEN A SEGÍTSÉGET! ÁLDÁS!!!

  Reply
 4. AvatarKurucz Lászlóné

  Szeretnék kapcsolatba lépni az angyalommal és segítséget kérni tőle

  Reply
 5. AvatarKurucz Lászlóné

  Szeretnék kapcsolatba lépni az angyalommal és segítséget szeretnék kérni tőle.

  Reply
 6. Avatarfelleginé

  hálával várom a segitséget és beengedem az életembe az összes felém irányuló pozitiv.örömteli eseményt, mely az Égiektől érkezik Köszönöm

  Reply
 7. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  Köszönet és Hála ! Áldás.

  Reply
 8. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  Biztonságban Érzem magam ,örömmel teszem ! Hála és Áldás. Ámen.

  Reply
 9. AvatarSzobonya Vivien

  Áldás! Hálás köszönet! Így legyen! Nagyon szépen köszönöm!

  Reply
 10. AvatarSzobonya Vivien

  Legyen így! Áldás Mindnyájunkra! Hálásan köszönöm szépen! Köszönöm!

  Reply
 11. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  Hálás Szívvel és Szeretettel Köszönöm ! Áldás.

  Reply
 12. AvatarTüzes Andrásné

  Hálásan köszönöm. Áldás! Várom a beteljesülést.

  Reply
 13. AvatarSzobonya Vivien

  Így legyen! Áldás! Hála és Köszönet!

  Reply
 14. AvatarSzobonya Vivien

  Mihály Arkangyal! Legyen így! Köszönöm, hogy mindig velem vagy, köszönöm a segítséget! Minden Égi Segítőnek hálás vagyok! Mihály Arkangyal hiszem, tudom, érzem a jelenlétedet, és nem félek! Nehéz a helyzetünk, várom a Családommal a beteljesülést! Szeretettel és hálával köszönöm szépen!

  Reply
 15. AvatarSzobonya Vivien

  Szeretett Mihály Arkangyal! Szeretett Égi Segítőim! Köszönöm, hogy velem vagy, hogy v elem vagytok! Érzem a jelenlétet, érzem, hogy vigyáztok rám. Nem félek, nehéz a helyzetünk , várom a Családommal, hogy a beteljesülés bekövetkezzen. A világban a vírus megszűnjön, az emberek meggyógyuljanak! Áldás! Hálásan, alázattal, szeretettel köszönöm szépen!

  Reply
 16. AvatarSzobonya Vivien

  Szeretett Mihály Arkangyal, Szeretett Égi Segítőim! Köszönöm az üzenetet, hálásan! Így legyen! Áldás! Szeretettel köszönöm szépen!

  Reply
 17. AvatarSzobonya Vivien

  Szeretett Mihály Arkangyal! Szeretett Égi Segítőim! Áldás! Köszönöm, hogy velem vagy, hogy v elem vagytok! Érzem a jelenlétet, érzem, hogy vigyáztok rám. Nem félek, nehéz a helyzetünk , várom a Családommal, hogy a beteljesülés bekövetkezzen. A világban a vírus megszűnjön, az emberek meggyógyuljanak! Áldás! Hálásan, alázattal, szeretettel köszönöm szépen!

  Reply
 18. AvatarSzobonya Vivien

  Szeretett Mihály Arkangyal! Szeretett Égi Segítőim! Áldás Mindnyájunkra! Köszönöm, hogy mindig velem vagy, hogy v elem vagytok! Érzem a jelenlétet, érzem, hogy vigyáztok rám. Nem félek, nehéz a helyzetünk , várom a Családommal, hogy a beteljesülés bekövetkezzen. A világban a vírus megszűnjön, az emberek meggyógyuljanak! Érzem, tapasztalom a segítségedet, a segítségeteket! Nagyon szépen köszönöm! Végtelen hálával, végtelen szeretettel !

  Reply
 19. AvatarSzobonya Vivien

  Úgy legyen! Áldás! Hálásan köszönöm szépen.

  Reply
 20. AvatarSzobonya Vivien

  Szeretett Mihály Arkangyal! Kérem a segitsegedet! Aldas!legyen igy! Halas vagyok! Koszonom szepen.

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.