Mihály Arkangyal üzenete: Hamarosan jó híreket kapsz!

By | 2019-12-02

Egy probléma, amely zavart téged, a színfalak mögött rendeződik. A megoldás kreatív, ötletes, és egy örömteli meglepetés számodra.

Hamarosan kellemes megkönnyebbülést élsz át egy olyan problémával kapcsolatban, amely aggasztott téged. Mihály arkangyal azt szeretné, ha tudnád, hogy van okod mosolyogni, mivel az ég egy kreatív megoldáson dolgozik. Ha ezt meglátod, örömödben nevetni fogsz Isten humorérzékén. Alapvetően minden érintett számára jól oldódik meg a helyzet.

Hamarosan jó híreket fogsz kapni, például egy feszült kapcsolat rendeződéséről, egy váratlan pénzügyi forrásról, egy megoldott egészségi problémáról, az otthonod szerencsés kibővítéséről, egy új karrierlehetőségről vagy egy házassági ajánlatról hallasz majd.

Kérlek, ne erőlködj azon, hogy kitaláld, “hogyan” valósul majd meg ez a megoldás, vagy milyen formában fog megnyilvánulni. Inkább engedd meg magadnak, hogy élvezd az izgatottság és a hála érzéseit, miközben megengeded, hogy az ég segítsen neked.

Mihály arkangyal arra emlékeztet, hogy a sebezhetőség érzését a veszéllyel kapcsolatos gondolataid váltják ki belőled. Az elmédben hatalmat adtál valami külső entitásnak. Azt hiszed, hogy ennek az általad teremtett “bálványnak” módjában áll, hogy ártson neked.

De mindössze annyi hatalma van, amennyit tulajdonítasz neki. Arra buzdít, hogy ébredj fel ebből a téveszméből. Értsd meg, hogy módodban áll létrehozni egy boldog és biztonságos álmot, és eldönteni, hogy biztonságban érzed magad.

Áldás!

14 thoughts on “Mihály Arkangyal üzenete: Hamarosan jó híreket kapsz!

 1. Ilona Kücsönné Kovács

  Hálás Szívvel és Szeretettel Köszönöm ,Csak intuciót ,sem jelet nem kaptam és egy kicsit csalódottnak éreztem Magam! Köszönöm ! Áldás.

  Reply
 2. KLÁRI RÁCZNÉ

  KÖSZÖNÖM SZÉPEN A SEGITSÉGET ÁLDÁS

  Reply
 3. Biró Mihályné

  ELŐRE IS KÖSZÖNÖM SZÉPEN A SEGÍTSÉGET! ÁLDÁS!!!

  Reply
 4. Kurucz Lászlóné

  Szeretnék kapcsolatba lépni az angyalommal és segítséget kérni tőle

  Reply
 5. Kurucz Lászlóné

  Szeretnék kapcsolatba lépni az angyalommal és segítséget szeretnék kérni tőle.

  Reply
 6. felleginé

  hálával várom a segitséget és beengedem az életembe az összes felém irányuló pozitiv.örömteli eseményt, mely az Égiektől érkezik Köszönöm

  Reply
 7. Ilona Kücsönné Kovács

  Köszönet és Hála ! Áldás.

  Reply
 8. Ilona Kücsönné Kovács

  Biztonságban Érzem magam ,örömmel teszem ! Hála és Áldás. Ámen.

  Reply
 9. Szobonya Vivien

  Áldás! Hálás köszönet! Így legyen! Nagyon szépen köszönöm!

  Reply
 10. Szobonya Vivien

  Legyen így! Áldás Mindnyájunkra! Hálásan köszönöm szépen! Köszönöm!

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.