Mihály arkangyal üzenete: Új lehetőségek adódnak számodra!

By | 2019-11-30

Eddigi törekvéseid eredményeképpen életpályád felfelé ívelőben van. Új lehetőségek adódnak számodra, és egész lényedből sugárzik a pozitív fejlődés energiája!

Tartasz tőle, hogy mások esetleg féltékenyek lehetnek a sikereidre, ezért elért eredményeidről nem szívesen beszélsz. Az is aggodalommal tölthet el, hogy nem tudod, ez az új út merre visz téged, ezért a siker biztosítékát szeretnéd.

Az angyalok segítenek, hogy élvezd a jelent és új vállalkozásod fejlődésének minden állomását. Bízz abban, hogy minden pillanat önmagában tökéletes. Isten mindig gondoskodott rólad, és ezentúl is fog. Kérj meg, hogy segítsek neked a mostra figyelni, és megszabadulni az aggódástól, hogy örülhess az eredményeidnek. A hála érzése nélkülözhetetlen számodra ahhoz, hogy továbbra is magasan szárnyalj.

Mások számára ijesztő magasságokban szárnyalsz. De ne ereszkedj alá, és meglátod, hogy hamarosan ők is követni fogják példádat.

Áldás!

9 thoughts on “Mihály arkangyal üzenete: Új lehetőségek adódnak számodra!

 1. Ilona Kücsönné Kovács

  Kedves Mihály Arkangyal ,kérem a segítséged,velem legyél és bíztos legyek ne aggodalmaskodjak ,hogy jóval és jó helyre visznek.! Köszönet és Hála az Univerzumnak és az Égieknek egyaránt ! Mennyei édes Jó Atyám tudom ,hogy velem vagy,vigyázz Rám ! Hálás Szívvel Köszönöm ! Szeretet és Hála ! Áldás.

  Reply
 2. szivia

  kedves Mihály Arkangyal!kérlek segits engem utamon hogy ne kelljen aggodnom !légy velem ebben a nehéz időkben!hálás vagyok mind azért amim van!béke és áldás szeretet!

  Reply
 3. Zergilala@gmail.com

  Úgy látom ujjabb átverés köszike.

  Reply
 4. Szobonya Vivien

  Mihály Arkangyal ! Hálása vagyok azért, amim van, kérlek segíts engem az utamon, légy velem ebben a nehéz időkben, segíts, hogy ne aggódjak, ne féljek! Béke, Szeretet, Áldás! Köszönöm, nagyon szépen Köszönöm!

  Reply
 5. Ilona Kücsönné Kovács

  Köszönet és Hála ! Áldás.

  Reply
 6. Ilona Kücsönné Kovács

  Köszönöm ! Áldás . Hála .

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.