Mihály arkangyal üzenete: Új lehetőségek adódnak számodra!

By | 2021-11-20

Eddigi törekvéseid eredményeképpen életpályád felfelé ívelőben van. Új lehetőségek adódnak számodra, és egész lényedből sugárzik a pozitív fejlődés energiája!

Tartasz tőle, hogy mások esetleg féltékenyek lehetnek a sikereidre, ezért elért eredményeidről nem szívesen beszélsz. Az is aggodalommal tölthet el, hogy nem tudod, ez az új út merre visz téged, ezért a siker biztosítékát szeretnéd.

Az angyalok segítenek, hogy élvezd a jelent és új vállalkozásod fejlődésének minden állomását. Bízz abban, hogy minden pillanat önmagában tökéletes. Isten mindig gondoskodott rólad, és ezentúl is fog. Kérj meg, hogy segítsek neked a mostra figyelni, és megszabadulni az aggódástól, hogy örülhess az eredményeidnek. A hála érzése nélkülözhetetlen számodra ahhoz, hogy továbbra is magasan szárnyalj.

Mások számára ijesztő magasságokban szárnyalsz. De ne ereszkedj alá, és meglátod, hogy hamarosan ők is követni fogják példádat.

Áldás!

13 thoughts on “Mihály arkangyal üzenete: Új lehetőségek adódnak számodra!

 1. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  Kedves Mihály Arkangyal ,kérem a segítséged,velem legyél és bíztos legyek ne aggodalmaskodjak ,hogy jóval és jó helyre visznek.! Köszönet és Hála az Univerzumnak és az Égieknek egyaránt ! Mennyei édes Jó Atyám tudom ,hogy velem vagy,vigyázz Rám ! Hálás Szívvel Köszönöm ! Szeretet és Hála ! Áldás.

  Reply
 2. Avatarszivia

  kedves Mihály Arkangyal!kérlek segits engem utamon hogy ne kelljen aggodnom !légy velem ebben a nehéz időkben!hálás vagyok mind azért amim van!béke és áldás szeretet!

  Reply
 3. AvatarZergilala@gmail.com

  Úgy látom ujjabb átverés köszike.

  Reply
 4. AvatarSzobonya Vivien

  Mihály Arkangyal ! Hálása vagyok azért, amim van, kérlek segíts engem az utamon, légy velem ebben a nehéz időkben, segíts, hogy ne aggódjak, ne féljek! Béke, Szeretet, Áldás! Köszönöm, nagyon szépen Köszönöm!

  Reply
 5. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  Köszönet és Hála ! Áldás.

  Reply
 6. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  Köszönöm ! Áldás . Hála .

  Reply
 7. AvatarSzobonya Vivien

  Drága Mihály Arkangyal köszönöm a segítséget! Kérlek légy velem! Küldjél nekem jeleket, hogy jó úton járok! Kérlek vigyázz rám és a Családomra! Áldás! Szeretettel köszönöm szépen.

  Reply
 8. AvatarSzobonya Vivien

  Mihály Arkangyal Hálával, köszönettel fordulok hozzád! Kérlek gyere ide hozzánk, a Családomhoz, hozzám!Maradj velünk, segíts bennünket ebben a nehéz helyzetben! Mutass nekem, a Családomnak utat, hogy jó irányban haladjunk.kérem, kérjük a védelmedet! Szeretettel köszönöm szépen! Hálásan köszönöm szépen!

  Reply
 9. AvatarSzobonya Vivien

  Drága Mihály Arkangyal Hálával, köszönettel fordulok Hozzád! Kérlek gyere ide hozzánk, a Családomhoz, hozzám!Maradj velünk, segíts bennünket ebben a nehéz helyzetben! Mutass nekem, a Családomnak utat, hogy jó irányban haladjunk.kérem, kérjük a védelmedet! Szeretettel köszönöm szépen, Hálás vagyok, Hálásak vagyunk!

  Reply
 10. AvatarSzobonya Vivien

  Drága Mihály Arkangyal Szeretett Égi Segítőm! Hálával, köszönettel fordulok Hozzád! Kérlek gyere ide hozzánk, a Családomhoz, hozzám!Maradj velünk, segíts bennünket ebben a nehéz helyzetben! Mutass nekem, a Családomnak utat, hogy jó irányban haladjunk.kérem, kérjük a védelmedet! Szeretettel köszönöm szépen, Hálás vagyok, Hálásak vagyunk!

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.