Mihály arkangyalkártya üzenete: Melletted állok!

By | 2020-02-10

Mihály arkangyalkártya üzenete: Melletted állok!

Ebben a pillanatban ez a hatalmas arkangyal áll melletted. Bátorságot önt beléd, és segít megszabadulni a félelem hatásaitól.

Mihály arkangyal ezzel a kártyával adja tudtodra, hogy melletted áll. Ő az igazi bátorság jelképe, azé a bátorságé, amely tudja, hogy az egyetlen erő Isten szeretetéből fakad. Mihály szeretné, ha tudnád, hogy ha változtatsz az életeden, ha szembenézel a kihívásokkal, akkor minden rendben lesz, és biztonságba kerülsz. Isten és az angyalok segítenek ebben az embert próbáló átmenetben.

Minél gyakrabban beszélgess teljes nyíltsággal Mihály arkangyallal. Öntsd ki neki a szívedet, beszélj a gondjaidról, és ne félj, hogy túlterheled vele. Mihály, akárcsak a többi arkangyal, képes egyszerre sok embernek is megjelenni, sem az idő, sem a tér nem akadályozza. Téged és másokat is támogat egy időben.

Áldás!

7 thoughts on “Mihály arkangyalkártya üzenete: Melletted állok!

 1. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  Hálás Szívvel és Szeretettel Köszönöm Mihály Arkangyal ! Köszönöm ! Áldás

  Reply
 2. AvatarPal kovacs

  Nagyon jo tudni,hogy egy hatalmas ero,fenyenergia all mellettunk…vigyaz rank.Koszonom,Amen.

  Reply
 3. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  Drága Mihály Arkangyal ,Hálás szívvel Köszönök ,hogy mellettem vagy ,védelmezel,útmutatást adol a többi Angyalkáimmal együtt , ebben az embert próbáló átmenetben ! Áldás.

  Reply
 4. AvatarSzobonya Vivien

  Drága Mihály Arkangyal! Hálásan köszönöm a segítségedet!Köszönöm, hogy velem vagy, védelmezel,utat mutatsz ezekben a nehéz években! Kérlek ne hagyj magamra, Angyalaim segítsetek! Áldás! Szeretettel Köszönöm szépen!

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.