Mihály Arkangyalkártya üzenete: Minden a lehető legjobban alakul!

By | 2021-02-15

Mihály Arkangyalkártya üzenete: Minden a lehető legjobban alakul!

Mihály arkangyal életed minden pillanatában vigyáz rád, ahogy most is.

Együtt vagytok: az Arkangyal a megérzéseiden keresztül szól hozzád, te pedig követed az útmutatását. Valószínűleg nagy változások zajlanak most az életedben, és kiszolgáltatottnak érzed magad. Ezt a lapot azért húztad, hogy tudd, Mihály Arkangyal őrködik feletted, és vigyáz rád.

Azt is jelzi, hogy fel kellene hagynod az ellenállással az emberekhez és az angyalokhoz való kapcsolataidban.

Nyisd ki a szívedet, hogy szeretetet adhass és kaphass, és végre megtapasztald a valódi meghittséget, amelyre már olyan régen vágysz. Másokkal való kapcsolataidban légy mindig önmagad, és oszd meg az angyalokkal az érzéseidet. Így esélyt adsz másoknak, hogy megismerjenek, támogassanak és szeressenek… És magadnak is, hogy képes légy szeretni önmagadat!

Mihály Arkangyal! Kérlek, segíts, hogy biztonságban érezzem magam, és elhiggyem, hogy méltó vagyok a támogatásodra. Köszönöm, hogy megszabadítottál a nyomasztó, mérgező vagy az önző énem által vezérelt gondolatoktól és érzésektől.

Mihály Arkangyal tudja, hogy a félelem csak akadályozza a boldogságodat.

Arra biztat, hogy szabadulj meg a félelemtől és a rettegéstől, és érezd magad biztonságban.

Ez a kártya azt jelzi, hogy kész vagy átengedni az irányítást, és elhiszed, hogy végül minden a lehető legjobban alakul.

Áldás!

7 thoughts on “Mihály Arkangyalkártya üzenete: Minden a lehető legjobban alakul!

 1. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  Minden irányítást átadok ,Drága Angyalkáimnak ,Mihály Arkangyalomnak ,hogy végül minden a legjobb módon alakuljon ! Hálása Köszönöm Édes Jó Istenem ,Drága Angyalkáim ! Köszönet és Hála ! Áldás.

  Reply
 2. AvatarSzobonya Vivien

  Áldás! Így legyen! Köszönöm szépen hálásan!

  Reply
 3. AvatarSzobonya Vivien

  Drága Atyám, drága Mihály Arkangyal! Minden irányítást a kezetekbe adok! Hálás vagyok a vezettetésért! Kérlek segítsetek, ne hagyjatok l magamra. Köszönök mindent az Égi Segítőmnek . Áldás! Köszönöm shépen.

  Reply
 4. AvatarSzobonya Vivien

  Mihály Arkangyal! Köszönöm, hogy velem vagy! Áldás! Hálás vagyok, szeretettel köszönöm szépen!

  Reply
 5. AvatarSzobonya Vivien

  Drága Mihály Arkangyal! Minden irányítást átadok! Az irányításokért hálás vagyok, és megteszek mindent, amit csak tehetek! Mindent hálásan köszönök szépen, ne hagyjatok magamra, segítsetek mindenben, amivel nem tudok boldogulni drága Mihály Arkangyal, Égi Segítőim!

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.