Mihály Arkangyalkártya üzenete: Életedben valami új készülődik!

By | 2020-01-12

Mihály Arkangyalkártya üzenete: Valami új készülődik az életedben!

Köszönöm, hogy új lehetőségeket nyitsz meg előttem és segítesz lezárni a múltat. Tölts el bizalommal a változások ezen időszakában.

Mihály Arkangyal arra biztat, hogy engedd el a múltadat. Ne idézd fel magadban, ne tanulmányozd, ne elemezd és ne vizsgálgasd. Ahelyett, hogy a múltat meg akarnád érteni, inkább add át nekünk, az angyaloknak. Add át Mihály arkangyalnak, hogy a Fénybe vihesse és feloldhassa a múltadat. Engedd el a múltadat, a múlt valamennyi sérelmét, hibáját és bűntudatát annak érdekében, hogy ma egy új korszak hajnala köszöntsön rád. Bocsásd meg a múltat magadnak és mindenki másnak is, majd egyszerűen engedd, hogy feloldódjon a jelen pillanatában.
Az itt és most pillanata az új és tiszta kezdet pillanata a számodra. Ebben a pillanatban meghatározhatod az új irányt, amelyben haladni szeretnél. Ebben a pillanatban eldöntheted, hogy milyen új jelent és milyen új jövőt építesz magadnak angyalaid segítségével.

Egy fejezet lezárása mindig egy újabb fejezet kezdete is egyben.

Most még csak halványan sejted, hogy valami új készülődik az életedben, és Mihály arkangyal ezzel a lappal arra biztat, hogy ne csüggedj. Valami nagyszerű dolog vár rád, tehát bizakodj, és légy derűs!

Áldás!

5 thoughts on “Mihály Arkangyalkártya üzenete: Életedben valami új készülődik!

 1. Szobonya Vivien

  Így legyen! Hálás vagyok! Áldás! Köszönöm.

  Reply
 2. Ilona Kücsönné Kovács

  Hálás Szívvel Köszönöm ! Áldás.

  Reply
 3. Szobonya Vivien

  Drága Mihály Arkangyal! Hálás vagyok! Áldás! Szeretettel köszönöm szépen!

  Reply
 4. Tüzes Andrásné

  Hálásan köszönöm. Áldás. Az új már készülőben.

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.