Válassz egy angyalkártyát és tudd meg, hogy milyen üzenete van számodra!

By | 2021-10-12

Válassz egy angyalkártyát és tudd meg, hogy milyen üzenete van számodra!

Az arkangyalok Isten hírvivői, pontosabban hírhozói, nekünk embereknek. Az egész lényük szeretetből van, és a Teremtő szeretetét és áldását közvetítik számunkra. Az ember maga is akkor tud a közlendőjükre rácsatlakozni, ha a szeretet hullámhosszára helyezkedik.

Ugyanakkor nem szabad elfeledkeznünk arról, hogy egy angyal csak akkor avatkozhat bele az életünkbe, ha mi kérjük erre. Ellenkező esetben, ha kísér is, legfeljebb végignézheti azt, hogy mi történik velünk/mit teszünk magunkkal. Beszéljünk hozzájuk, kérjünk tőlük, majd köszönjük meg a segítségüket, viszonozzuk a szeretetüket!

Első kártya:

Ez az angyalkártya egyértelműen jelzi, hogy lezárult az életed jelenlegi szakasza, akár félelemből maradsz, akár amiatt tartóztatod, mert élvezed, sajnos ez már a múlt része, amit élsz. Hidd el, nincs értelme az idő megakasztásának, akár megkönnyebbülést érzel, akár szomorúságot, indulj el a jövőbe! Nem kell sietni és keménykedned sem kell, de lépj! Nyugodtan érezd át a búcsút és az esetleges veszteséget, de ne engedd, hogy visszatartson. Bátran vegyél igénybe érzelmi támogatást a családod, környezeted részéről.

Második kártya:

Ez az angyalkártya az erődet jelzi, azt az erőt, ami sokkal többre rendel, mint gondolnád. A spirituális érzékenységből és gyengédségből fakadó lelkierő segít elfogadni és fejlődő emberként túlélni a nehéz helyzeteket is. Arra vigyázz, hogy ne összeszorított foggal kibírd a nehézségeket, hanem tiszta szívvel égj át a helyzeteken. Bátran alkalmazd mágikus képességeidet és belső tudásod.

Harmadik kártya:

Válassz másik szemszöget az életed vizsgálatára és meg fogsz lepődni! Lehet, hogy ami innen nyugvópontnak látszik, az hajszálon függés? Lehet, ha máshogy állnál hozzá egy-két (vagy sok) dolog jobban működne? Most kapsz egy kis időt, gondold át a dolgaidat! Állj meg, nézz körül, térj vissza ahhoz, aki valójában vagy, légy nagyvonalú és ne kapkodj tovább! Ha rendet teszel, az Univerzum visszatükrözi ezt a harmóniát.

Áldás!

3 thoughts on “Válassz egy angyalkártyát és tudd meg, hogy milyen üzenete van számodra!

  1. AvatarIlona Kücsönné Kovács

    Minden erőmmel ,szeretetemmel ,hitemmel azon leszek ,hogy vágyam teljesüljön ! Köszönet és Hála ! Áldás.

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.