Válassz egy Angyalkártyát és tudd meg mit üzen Neked Mihály Arkangyal!

By | 2020-06-26

Válassz egy Angyalkártyát és tudd meg mit üzen Neked Mihály Arkangyal!

Mihály arkangyal egy felekezetektől független, nagy hatalmú védőangyal, aki választ ad fontos kérdéseinkre. Határtalan ereje lehetővé teszi, hogy egyszerre mindenütt ott legyen, jelenlétét mégis személyesnek és különlegesnek érezzük. A többi angyalhoz hasonlóan tiszteletben tartja akaratunkat, és nem avatkozik be kérés nélkül.

Ám ha egyszer a segítségét kérjük, mindig velünk lesz, és mindenféle módon támogatni fog bennünket.
Az arkangyalok a mi személyes védőangyalaink vezetői, és mindegyiküknek különleges feladata van. Bátorságot és erőt ad, és átsegít életünk változásain.
Ráadásul Mihály arkangyal ismeri mindannyiunk isteni életcélját, sorsfeladatát. Ez azt jelenti, hogy tehetségünk és érdeklődésünk segítségével mindannyian egy küldetést teljesítünk, amellyel mások hasznára lehetünk.

Első kártya: Lépj ki ebből a lehetetlen helyzetből

Mihály arkangyal meghallotta a segélykérésedet, és a válasza: “Lépj tovább!” Túlságosan sok energiát és időt fecséreltél erre a méltatlan helyzetre/kapcsolatra, ami semmi jóval nem kecsegtet. Ez a negatív tapasztalat nem válik sem a te, sem a többi érintett javára. Semmi szükség arra, hogy tovább kínozd magad. Lépj ki ebből a helyzetből habozás és bűntudat nélkül.
Az angyalok majd segítenek, hogy távozásod minél békésebb legyen, Mihály arkangyal pedig védelmet nyújt neked. Minden lépésednél kövesd a megérzésedet, és az átmenet sima és zökkenőmentes lesz.

Második kártya: Ne siesd el ezt a döntést

A helyzet, amelyről kérdeztél, nagyon bizonytalan és zavaros, ez a kártya pedig arra int, hogy ne siesd el a döntést. Idővel minden világosabb lesz, és tudni fogod, mit kell tenned. Most az a legjobb, ha nyugton maradsz, és vársz. Ne félj, semmiről nem maradsz le, és ha most nem kapkodsz, lehetőségek egész sora nyílik meg majd előtted. Ez a te döntésed, és a legjobb, amit tehetsz, hogy vársz.

Harmadik kártya: A helyes úton jársz

Ez a kártya azt jelzi, hogy a helyes úton jársz: gondolataid és tetteid közelebb visznek az életfeladatodhoz és a belső békéhez. Az angyalok értékelik, hogy hallgattál a belső hangra, és hűen követted. Most még nem tudod, mi vár rád, de az angyalok szeretnék, ha tudnád, hogy ők minden lépésedet vigyázzák. Csak így tovább!

 

Áldás!

6 thoughts on “Válassz egy Angyalkártyát és tudd meg mit üzen Neked Mihály Arkangyal!

 1. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  Nagyon Szépen és Tiszta szívből Köszönöm ! Minden Égi Segítőnek aki igyekezett segítségemre lenni és a tőle telhetőt megtenni ! Köszönet és Hála ! Áldás.

  Reply
 2. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  Hálás Szívvel Köszönöm és Kérem Angyalkáim és az Égiek Segítségét ! Hála és Áldás .

  Reply
 3. AvatarSzobonya Vivien

  Mihály Arkangyal! Így legyen! Áldás! Hálás szívvel nagyon szépen köszönöm!

  Reply
 4. AvatarSzobonya Vivien

  Áldás! NAgyon szépen köszönöm!

  Reply
 5. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  Köszönet és Hála ! Áldás.

  Reply
 6. AvatarSzobonya Vivien

  Drága Mihály Arkangyal ! Várom a változást! Kérlek maradj velem. Szeretettel, Hálásan köszönöm szépen!

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.