Válassz egy angyalkártyát, fontos üzenete van az Angyaloknak!

By | 2020-05-20

Válassz egy angyalkártyát, fontos üzenete van az Angyaloknak!

1-es kártya:

Fontos küldetésed van. Kérlek, ne engedd, hogy a bizonytalan érzéseid visszatartsanak. Segíteni fogok neked.

Veled vagyok, mint az egyik védőangyalod. talán eltűnődsz azon, hogy egy arkangyal miért van veled. Több embernek is segítek egyidejűleg, és te közöttük vagy. Azoknak segítek, akiknek küldetésük a művészetekkel és a kommunikációval kapcsolatos. Önbizalmat adok neked, hogy kibontakoztasd természetes tehetségedet. Aztán megnyitom számodra az ajtókat, hogy tehetségeddel másokat is segíthess.

Cserébe őszinteséget és együttműködési szándékot kérek tőled. Mesélj nekem a félelmeidről, reményeidről, bizonytalanságodról és az álmaidról. Kérd bátran a segítségemet. Azután pedig lépj be a lehetőségek kapuin, amelyeket megnyitok számodra. szívvel-lélekkel a te oldaladon állok! Az a dolgom, hogy jobb teljesítményre ösztönözzelek. Tudnod kell, hogy saját érdekedben ösztökéllek, mert tudom, hogy szükséged van egy kis felülről jövő támogatásra.

2-es kártya:

Mire vágysz jelenleg? Csak képzeld el, és valóra válik. A negatív gondolatok gátolják a fejlődésedet.

Istent és az angyalokat kérdezed: Hogyan alakul az életem? Mi azonban azt várjuk, hogy te hozd meg a döntést. Ezért is érezted mostanában úgy, hogy egy helyben toporogsz, mert félsz attól, hogy “rosszul” döntesz. Megkönnyíthetjük a helyzetedet, az életedet mégiscsak te alakítod. Életed következő fejezetei még nincsenek megírva.

A vágyaid egy festményhez hasonlatosak, amelyet az életed vásznára festesz. Valódi művészhez hasonlóan el kell döntened, hogy mi legyen a képed témája, háttere és előtere. Szánj rá egy kis időt, hogy meditálj, imádkozz, és hogy jól megfontold ezt a fontos döntést. Légy kreatív, és állíts fel egy határozott értékrendet magadnak. De ne feledd: Nem dönteni ugyanaz, mint úgy dönteni, hogy minden marad a régiben.

3-as kártya:

A legjobbat érdemled! A csillagokat célozd meg álmaiddal és vágyaiddal, és ne alkudj meg.

A múltban kevesebbel is beértük, mint amire valóban vágytunk. De ennek vége. Azért jöttem, hogy emeljem a minőségi elvárásaid, valamint azért, hogy rádöbbentselek, hogy egyáltalán nem szükséges szenvedned. Attól még nem vagy önző, ha jobb életre vágysz. Minél többet kapsz, annál többet tudsz adni másoknak. Ha lehetővé teszed számunkra, hogy adjunk neked, akkor ellátunk téged az életcélod megvalósításához szükséges valamennyi eszközzel. Másokra is ösztönzőleg hat, ha látják, hogy a spiritualitás útja minden szükséges segítséget megad neked.

Isten és az angyalok azt akarják, hogy élvezd az életed. A boldogság a te isteni küldetésed része. Ha bármilyen módon örömöt és békét hozhatunk az életedbe, csak szólj nekünk. Észrevettük, hogy nem szívesen kérsz segítséget. Talán azt érezted, hogy nem érdemled meg a jót, vagy hogy mástól vennéd el a segítségünket. Ám Isten csak a bőséget ismeri, és egyedül az emberek azok, akik a hiányban hisznek. Ez a kártya arra figyelmeztet, hogy Isten és az angyalok csak akkor tudnak beavatkozni, ha kérjük a segítségüket.

 

Áldás!

9 thoughts on “Válassz egy angyalkártyát, fontos üzenete van az Angyaloknak!

 1. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  Kedves Angyalkáim döntésem meghozatalára Kértek ! Egy dolog a lakás változás helyzete korlátok közé szorít ,mert szeretem a művészeti dolgokat ,természetet,az állatokat ,de úgy érzem a művészeti dolgok közelebb állnak hozzám ! Arkangyalkáim ,Angyalkáim, és Édes Istenem adjatok bőlcsességet ,hogy a számomra helyes utat találjam meg ! Tiszta szívből Kélek benneteket Segítsetek ! Köszönet és Hála ! Áldás.

  Reply
 2. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  Nagyon Szépen Köszönöm és Szeretettel elfogadok minden Tőletek kapott ajándékot ,ami ÉLETEM BOLDOGSÁGÁT és ISTENI Utam Beteljesedését jelenti ! Köszönet és Hála ! Áldás.

  Reply
 3. AvatarCsukásné Szabó Katalin

  Angyalkák ,hálásan köszönöm a biztatást, költözés előtt állok ami csak akkor realizálódik ha Ti haza kísértek valakit ,és a lakrész megüresedik !!! Az a kérésem ,hogy lehetőségetek szerint segítsetek abban ,hogy a soron következő beköltöző lehessek !!! Hálás szívvel köszönök minden felém irányuló jóságotokat !!!

  Reply
 4. AvatarZergilala@gmail.com

  Megkérem Istent és az angyalokat,hogy segítsenek és köszönöm.

  Reply
 5. AvatarSzobonya Vivien

  Hálásan köszönöm szépen a segítséget! Köszönöm a biztatást! Köszööm,köszönöm,köszönöm! Áldás!

  Reply
 6. AvatarSzobonya Vivien

  Szeretett Égi Segítőim! Minden segítségre szükségem van, a Családomnak és nekem is. A nehézségeket csak akkor tudjuk megoldani, ha Ti velünk vagytok, segítettek. 5 unokám van, sok-sok feladattal, sok megpróbáltatással. Minden égi jelet figyelek, és igyekszem azokat észrevenni, és úgy cselekedni. Szeretnék a körülöttem élőknek, és a távollévőknek a hasznára tenni. Szeretem az Embereket, szeretek a gondjaikban segítség lenni. Az Édesanyám a Húgom halála óta nagyon szomorú, 84. éves. Szeretnék még sok-sok évet, hogy az életében még szép emlékek legyenek. Ez nem tudja a Húgom hiányát pótolni. Ebben az Unokaöcsém, akit a Húgom rám bízott, sokat segíthet, de ahhoz hogy segítsen, nekem kell Őt segítenem. Ő még diák, még hosszú idő. Kérlek Égi Segítőim, segítsetek, hogy a nehézségeken átjussunk, és a Családom, Édesanyám, Gyerekeim, az Unokáim, Unokaöcsém és én és az élettársam a feladatainkkal meg tudjunk birkózni! Áldás! Hálával szeretettel, alázattal köszönöm szépen.

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.