Válassz egy angyalkártyát a háromból és tudd meg mit üzennek Neked az angyalok!

By | 2020-05-08

Válassz egy angyalkártyát a háromból és tudd meg mit üzennek Neked az angyalok!

Első kártya

Biztonságban vagy, ez a helyzet pedig az isteni gondviselés és az univerzális rend tökéletes irányítása alatt áll. Ezt a helyzetet kizárólag szeretettel teli gondolatokkal és érzésekkel itasd át, hogy csakis a legmagasabb szintű végeredmény áramoljon be hozzád és rajtad keresztül – minden erőfeszítés nélkül.

Az angyalok azért küldték neked ezt a lapot, mert feleslegesen aggódtál. Az aggódás az ima egy olyan formája, ami azt vonzza hozzád, amire nem vágysz. Add át félelmeidet angyalaidnak, hiszen valójában nincs miért aggódnod. Igazság szerint aggodalmaid egy önbeteljesítő próféciát képesek teremteni.

A lap további jelentései: Minden sokkal jobb, mint amilyennek azt te látod. Kérd meg az angyalokat, hogy szabadítsanak meg az aggodalmaktól. A boldog végeredmény elkerülhetetlen. Kerüld az aggódást, hogy  a negatív energiák nehogy lehúzzanak téged és a helyzetet. Az angyalok veled vannak – és minden rendben van.

Második Kártya

Minden egyes gondolat egy olyan befektetés, amely azonnali jutalékkal jutalmaz, így nem árt bölcsen beruháznod. A te kezedben van annak a lehetősége, hogy dönts gondolataid felett, és hozzáigazítsd azokat a szeretethez, a békéhez és a harmóniához. Kérésedre szívesen magasabb frekvenciára hangoljuk energiáidat.

Az angyalok emlékeztetőül küldték neked ezt a lapot, hogy ne feledd, a vonzás törvénye segíthet a kérdéses helyzet javításában. A panaszkodás és az aggodalom csak még többet vonz ugyanebből, így gondolataidat emeld a magasba (az angyalok segítségével); hogy azt vonzd be, amire vágysz. Képzeld el naponta többször, hogy az adott helyzet már meg is oldódott, és tökéletesen megnyilvánult. Érezz hálát azért, hogy lélekben ez már megtörtént, hiszen ez maga az első lépés a helyzet dologi oldalának a bevonzásához.

A lap további jelentései: Gondolj vágyaidra, és kerüld az aggodalmaskodást és a panaszkodást. Emelkedj fel annak a személynek a szintjére, akit be szeretnél vonzani. Miközben spirituális energiád megnövekedik, azon kapod magad, hogy a kapcsolataiddal és az eseményekkel kapcsolatban kevésbé vonzódsz az alacsonyabb rezgésű energiákhoz. Ez természetes, és az angyalok segíthetnek neked, hogy miként kezeld ezeket a befejezéseket és kezdeteket.

 

Harmadik Kártya

Az angyalok azt akarják, hogy bízz az érzéseidben. A szíved bölcs, és arra szólít, hogy fontos változásokat vigyél végbe. Bízz ebben a bölcsességben, és nem fog cserben hagyni. Minden alkalommal, amikor dacolsz a belső érzéseiddel, megszakad egy kicsit a szíved.

Hozd rendbe a szívedet és az önmagaddal való kapcsolatodat azáltal, hogy tiszteletben tartod az érzelmeidet. Ha például elégedetlen vagy egy helyzettel, az azt jelenti, hogy valami rossz, és cselekedni kell.

Kérd az angyalokat, hogy adjanak neked bátorságot és támogatást ahhoz, hogy egészséges változásokat vigyél végbe otthon és a munkahelyeden. Ez a kártya arra is felszólít, hogy nyisd meg a szívedet a szeretet előtt. Lehetséges, hogy korábbi kapcsolatokban megsérültél, és most védekezel a további fájdalmakkal szemben. Az angyalok biztosítanak arról, hogy oltalmazni fognak téged és a szívedet, tehát biztonságos dolog számodra szeretetet és más érzelmeket érezni.

 

Áldás!

5 thoughts on “Válassz egy angyalkártyát a háromból és tudd meg mit üzennek Neked az angyalok!

 1. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  Köszönet és Hála ! Áldás.

  Reply
 2. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  kedves Mihály Arkangyal ,Drága angyalkáim ,Én nem erőszakoskodni ,vagy vagy rosszalóan állok a dolgokhoz ,csak egy kicsit depresszióba estem ,hogy semmi nem mozdul körülöttem pedig mindig írjátok hogy jó cselekedetemért ezt +ezt kapok ,legyek éber ,figyeljem a jeleket ! De ez már nem hetek ,hónapok ,hanem évek sorozata ! A sok csalódás úgy érzem most jött ki rajtam ,hogy fizikálisan lelkileg nem tudok a legkisebbnek se örülni . Próbálom Én magam tartani meditálok ,matrázok ,pozitív megerősítéseket olvasok ,hiszen benne vagyok az Örvényben is ,nem kis munkámba került és igyekszem benn is tartani ,Kérlek drága Mihály Arkangyal ,Angyalkáimmal együtt segítsetek , adjatok utmútatást ,már 71 évesen nem tudom mire számolhatok mert minden nap ,lehet évet számít !Hálásan és tiszta szívből Köszönöm ,hogy meghallgattatok és kiönthettem lelkem ! Hála és Áldás ! Ámen.

  Reply
 3. AvatarSzobonya Vivien

  Köszönöm Arkangyalok, Angyalok, Égi Segítők , hogy mindig mellettem vagytok és segítettek! Hálás vagyok nagyon-nagyon! Áldást kérek a helyzetem megoldásához, és minden Angyali segítséghez!

  Reply
 4. AvatarSzobonya Vivien

  Hálásan köszönöm ismét! Várom a történéseket, bízom az Égi Segítőkben, igyekszem megtenni, azt amit megtehetek! Áldás! Köszönöm!

  Reply
 5. AvatarSzobonya Vivien

  Köszönöm Angyalok a folyamatos segítségeteket! Égi Segítőim! Nagyon hálás vagyok, igyekszem, hogy megtegyek mindent, amit csak megtehetek. Kicsit már fáradt vagyok!Várom, hogy a helyzetünk megoldódjon! Minden Angyali segítségért nagyon-nagyon hálás vagyok! Angyalok nélkületek nincs élet! Áldást kérek mindenért! Köszönöm!

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.