Válassz egy Angyalkártyát, hogy megtudd mit üzen Neked!

By | 2019-06-21

Válassz egy Angyalkártyát, hogy megtudd mit üzen Neked!

1. kártya: Fogadd el a mennyei segítséget

Segítségért imádkoztál, ezért ne álld az útját, hanem fogadd el a mennyei segítséget!
Azt kérdezted “Mit tegyek most?” A kártya válasza: “Bízz abban, hogy imáidat meghallgatták és feleletet kaptál. Most pihenj és légy nyugodt.” Végül is mennyei beavatkozásért imádkoztál, ezért állj félre és engedd, hogy a menny tevékenykedjen, mivel ez az a segítség, amiért imádkoztál.
Az imánk által elindított folyamatot csendes elmélkedéssel is segíthetjük. Kérjük mennyei segítőinket, hogy nagyon világos, könnyen érthető útmutatást adjanak, tudassák velünk, ha cselekvésre van szükség. Addig is örömmel tölthet el, hogy angyalaink és vezetőink szerető gondoskodással törődnek velünk és problémánkkal.

2. kártya:  Bőség és új, izgalmas lehetőségek időszaka köszönt rád!

A jólét és gazdagság hullámai elindultak feléd, ezért jól figyelj oda a jelekre! Figyeld meg azokat a gondolatokat, amelyek mostanában foglalkoztatnak, mert meglehet, hogy ezek egy új, gyümölcsöző vállalkozásra akarnak figyelmeztetni. Figyelj oda a váratlan telefonhívásokra, vagy a „véletlen” találkozásokra, mert ezek valószínűleg olyan egyének, akik a jövőben segítségedre lehetnek.
Ez a kártya azt is jelenti, hogy életed sikeres szakaszát éled most meg. Látni fogod, hogy az ajtók könnyen megnyílnak előtted, s így nagy önbizalom és lelkesedés önt majd el. Ne feledkezz meg arról, hogy hálás szívvel fogadd a kapott javakat.

3. kártya: Most minden, amihez nyúlsz, arannyá változik, minden terved megvalósul!

Tevékeny és sikeres időszak következik, érdemes új vállalkozásba kezdened. Most szinte azonnal valóra válnak gondolataid és terveid, ezért óvatosan válaszd ki őket! Ahogy mesterműveket is létrehozhatsz, ugyanúgy a problémák is hamar felszínre kerülnek. De jó hír, hogy ki is javíthatsz minden olyan megnyilvánulást, amivel elégedetlen vagy.
Képes vagy áthatni a hétköznapi feladatokat értelemmel, áldással és bőséggel, mindenki örömére.
Gyakran erősítsd meg: „Köszönöm, hogy segítséget kapok ahhoz, hogy terveimet teljesen az isteni szeretettel való összhangban valósítsam meg. Nagyon hálás vagyok érte, hogy minden szükségemben azonnal segítséget kapok.”

Áldás!

One thought on “Válassz egy Angyalkártyát, hogy megtudd mit üzen Neked!

  1. KLÁRI RÁCZNÉ

    KÖSZÖNÖM AZ ÚT MUTATÁSOKAT ÁMEN

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.