Válassz egy csodálatos angyalkártyát, fontos üzenete van az angyaloknak!

By | 2020-11-28

Válassz egy csodálatos angyalkártyát, fontos üzenete van az angyaloknak!

1-es kártya üzenete:

Azért húztad ezt a kártyát, mert az elmúlt időszak eseményei az azonnali változás szükségességére hívják fel a figyelmedet. Talán új felismerésre van szükség, vagy cselekvésre a halogatás ellen. Felismerted, hogy ezt a helyzetet nem lehet figyelmen kívül hagyni, cselekedni kell. Ez a szabadság és a felébredés pillanata. Ahogy magadat és a világot látod, örökre megváltozott és bátorságot ad,hogy növekedj, és kitárd a szárnyaidat. Engedd meg, hogy ezek az új meglátások motiváljanak arra, hogy átöleld a szíved vágyához, és az intuíciódhoz vezető ösvényt.

2-es kártya üzenete:

Ez a kártya azt jelzi, hogy ideje az előrelépésnek, mivel ez a terv, vagy életednek ez a szakasza beteljesült. Nincs már haszna a maradásnak. Ehelyett rázd le a régit, és üdvözöld az újat. Talán megkönnyebbülsz ettől a végtől, vagy szomorúságot érzel. Bármilyen úton, de itt az ideje elhagyni, amit már kinőttél. Hagyj időt, hogy életed ezen változásához alkalmazkodj. Nem szükséges fejjel előrerohanni. Légy kedves magadhoz a változás periódusában, és keresd a család, a barátok támogatását.

3-as kártya üzenete:

A kártya szerint itt az ideje, hogy újra átnézd a terveidet, és a dolgokat más nézőpontból szemléld. Kérdezd meg magadtól: lehet, egy másfajta megközelítés jobban működne? Talán úgy érzed, a dolgok nyugvópontra kerültek, de ez csak ideiglenes. Használd a kapott extra időt arra, hogy áttekintsd a stratégiádat. Talán ki kell lépned a normáidból, és a fő vonulatokból, és átölelni egyedi hitedet, és viselkedésedet. Itt az ideje, hogy az időddel, figyelmeddel, és ajándékaiddal nagylelkű légy. Ezt az áttekintést az Univerzum bőkezűen megjutalmazza majd.

 

Áldás!

3 thoughts on “Válassz egy csodálatos angyalkártyát, fontos üzenete van az angyaloknak!

  1. AvatarIlona Kücsönné Kovács

    Örömmel várom ! Köszönöm ! Áldás. Ámen.

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.