Válassz egy kártyát a háromból és tudd meg, hogy mit üzen Neked Mihály Arkangyal!

By | 2021-10-07

Válassz egy kártyát a háromból és tudd meg, hogy mit üzen Neked Mihály Arkangyal!

Első kártya üzenete:

Ez a kártya azt jelzi, hogy a helyes úton jársz: gondolataid és tetteid közelebb visznek az életfeladatodhoz és a belső békéhez. Az angyalok érzékelik, hogy hallgattál a belső hangra, és hűen követted. Most még nem tudod mi vár rád, de az angyalok szeretnék, ha tudnád, hogy ők minden lépésedet vigyázzák. Csak így tovább!

Lehetséges értelmezések: Kedvező időszak, hogy belevágj valami újba: ez lehet egy új vállalkozás, egy könyv vagy pozitív életmódváltás. * Hallgass a belső hangra, még ha mások furcsállják is. * Hidd el, hogy a terveidhez megkapod az anyagi támogatást.

Imádság:

„Téged hívlak, Mihály Arkangyal! Köszönöm, hogy érthető és világos útmutatással szolgálsz. Köszönöm, hogy biztatsz és bátorítasz, és egészséges életmódváltásra ösztönzöl.”

Második kártya üzenete:

Te önálló és független személyiség vagy, de néha még neked is szükséged van támogatásra. És ennek most jött el az ideje. Ez a kártya arra kér, hogy bízd magad Istenre és az angyalokra. Ha egyedül akarod megoldani a jelenlegi helyzetet, felesleges terheket veszel magadra, és nem fogod észrevenni a kézenfekvő megoldást. Fogadd el a segítséget, mert ez neked is a javadra válik.

Lehetséges értelmezések: Alkalmazz egy segítőt. * Fogadd el a felajánlott segítséget. * Kérd a barátaid és a családod támogatását. * Keress fel egy terapeutát, tanácsadót, akinek nyíltan beszélhetsz érzéseidről, és rendezheted őket.

Imádság:

„Isten és angyalok! Ezennel teljesen rátok bízom ezt és ezt …(Ismertessük röviden a helyzetet.) Visszalépek és hagyom, hogy az isteni gondviselés munkálkodjon, és csodáját minden érintett megtapasztalja majd.”

Harmadik kártya üzenete:

Megnyugodhatsz a helyzet, amely miatt aggódtál, már méltányosan és igazságosan megoldódott, a végeredmény pedig számodra és a többi érintett számára is kedvező. Az égiek leleményes terve már készen áll, csak te még nem látod az eredményt. De nem kell aggódnod, és nyugodtan bízd minden gondodat, dühödet, terhedet Mihály arkangyalra. Minél előbb a Gondviselésre bízod magad, a dolgok annál gyorsabban jóra fordulnak.

Lehetséges értelmezések: Egy jogi ügyben a te javadra döntenek. * Az új kapcsolatod hosszú távra szól. Megkapod a hőn áhított állást. * Megtérül a pénzed. * Gyógyulásra számíthatsz.

Imádság:

„Köszönöm ezt a mindenki számára megfelelő és igazságos végeredményt. Köszönöm, Mihály arkangyal, hogy bizalmat és hitet adtál nekem.”

Áldás!

2 thoughts on “Válassz egy kártyát a háromból és tudd meg, hogy mit üzen Neked Mihály Arkangyal!

  1. AvatarSzobonya Vivien

    Áldás! Végtelen hálával köszönöm sz üzenetet!

    Reply
  2. AvatarSzobonya Vivien

    Szeretett Égi Segítőim, Szeretett Angyalok! Végtelenül hálás vagyok! Végtelen Szeretettel köszönöm a segítséget, szeretném ha az élettervemet felismerném, és megvalósítanám. Kérlek Angyalok segítsetek beteljesíteni a feladataimat.

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.