Válassz egy kártyát a háromból és tudd meg mit üzen Neked!

By | 2020-01-24

Válassz egy kártyát a háromból és tudd meg mit üzen Neked!

Első kártya:

Álmaid valóra válnak. Ne add fel a reményt, hiszen a csoda bármelyik pillanatban bekövetkezhet!

Végre eljött a te időd! Imáid hamarosan meghallgatásra találnak, s aztán más dolgod sem lesz, csak hogy fogadd a gratulációkat sikeredhez és a köszöneteket segítőkészségedért. De addig is még egy kis türelemre és logikus tervezésre lesz szükséged. Ez a kis várakozás és erőfeszítés mindenképpen megéri a fáradságot. Már majdnem elérted célod, és ez a kártya azt kéri tőled, hogy őrizd meg hited a csodákban és az angyalok erejében.
Képzelj el színes képekben olyan jeleneteket az életedből, melyek az álmaid megvalósulása utáni időkből származnak. Szívedet közben hála és öröm töltse el, mivel ezek az érzések siettetik kívánságaid beteljesülését. Hamarosan élvezheted a látható eredményt.

Második kártya:

Imáid meghallgatásra találnak. Légy bizakodó és kövesd a belső hangod útmutatását.

Jó munkát végeztél. Kérted és imádkoztál érte, hogy egy álmod valóra váljon… és sikerült! Mint egy kertésznek, aki új magokat vet el, neked is bíznod kell abban, hogy az elvetett magok előbb-utóbb kihajtanak. Gondozd álmaid magjait olyan tevékenységgel, amelyek szárba szökkenthetik őket.
Ez kedvező idő az álmok megvalósítására. Semmit nem kell erőltetni vagy siettetni. Már elérted a megvalósítás fontos részét azzal, hogy kértél és imádkoztál. Bízzál benne, hogy az égiek a segítségedre sietnek, akár egy jóbarát, ha segítséget kérsz tőle. A dolgod az, hogy higgy megvalósításában, hallgass az isteni útmutatásra és cselekedj, amikor eljött az ideje.

 

Harmadik kártya:

Intuíciód helyes. Cselekedj tehát annak megfelelően!

Eléggé biztos vagy abban, hogy mit kell tenned a közeljövőben, és ezt a kártyát további megerősítésként húztad ki. Cselekedj bátran! A kártya igazolja, hogy intuíciód pontos, teljes mértékben megbízhatsz benne.
Az afeletti örömödet, hogy intuíciód helyes volt beárnyékolja attól való félelmed, hogy mostantól egy kissé megváltozik az életed. A menny azonban tudatni akarja veled, hogy minden részletről gondoskodott. Minden módon támogatnak, imáid meghallgatásra találnak, a segítség különböző formákban érkezhet hozzád.

 

Áldás!

4 thoughts on “Válassz egy kártyát a háromból és tudd meg mit üzen Neked!

 1. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  Mennyei édes Atyám ,Angyalkáim,Arkangyalkáim ,Őrangyalaim és mindenki aki segítségemre voltak,hogy prolémáim megoldódjanak ! Biztos az Én bizonytalanságom miatt ,de nem válhat valóra ,hiszen már több alkalommal is félre vezetést kaptam ,mert hiába vártam csak álom maradt mint most, már a kulcsot is megkaptam a bibliával együtt,hogy minden kapu nyítva áll. Úgy érzem valaki ,valami nagyon negatívan befolyásolja sorsomat ! Arra a pontra jutottam ,hogy én tovább nem harcolok ,már nem vagyok fiatal,nincsennek évtizedeim hátra .Én ugyan úgy maradok ,ugyan olyan leszek mint voltam ,de most már ezt az utat nem tudom felvállalni !Hálásan Köszönöm azoknak akik segítségemre voltak ,vagy lesznek ! Köszönet és Hála érte ! Áldás. Ámen.

  Reply
 2. AvatarElf Tünde

  Hálás szívvel köszönöm! Legyen meg a Jó Isten akarata! Ámen.

  Reply
 3. AvatarSzobonya Vivien

  Legyen így! Áldás! Hálásan Köszönöm szépen! Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.