Válassz egy kártyát, hogy megtudd mit üzen Neked Mihály Arkangyal!

By | 2020-03-20

Válassz egyet az alábbi kártyákból, hogy megtudd mit üzen Neked Mihály Arkangyal!

1: Kérd a mostani helyzetben Mihály arkangyal segítségét

Mihály arkangyal segíthet megoldani a jelenlegi aggasztó helyzetedet. Ez a kártya egyfajta emlékeztető, hogy soha nem késő az angyalok segítségét kérni. Ha megteszed, azonnal érezni fogod a javulást, az angyalok közreműködését. Megtalálod a belső békét, új ötleteid és meglátásaid támadnak. Mihály arkangyal leleményes és váratlan módon siet a segítségedre: csodákra számíthatsz.

2: A helyes úton jársz

Ez a kártya azt jelzi, hogy a helyes úton jársz: gondolataid és tetteid közelebb visznek az életfeladatodhoz és a belső békéhez. Az angyalok értékelik, hogy hallgattál a belső hangra, és hűen követted. Most még nem tudod, mi vár rád, de az angyalok szeretnék, ha tudnád, hogy ők minden lépésedet vigyázzák. Csak így tovább!

3: Ne veszítsd szem elől a célodat

Mihály arkangyal mindig is terelgetett téged a sorsfeladatod felé vezető utadon. Érzed, milyen boldog izgalommal tölt el, ha kedvenc elfoglaltságodra és vágyott hivatásodra gondolsz? Mindez annak a jele, hogy jó úton haladsz, a kártya pedig arra biztat, hogy ne veszítsd szem elől a célt. Folyamatosan képzeld azt, hogy megkaptad a hőn áhított állást, hogy segítesz másoknak, hogy a számodra fontos ügyekért tevékenykedsz. Ráadásul mindezzel anyagi biztonságot is teremtesz magadnak.
Minden álmod valóra válhat, ha összpontosítasz rá. A megvalósuláshoz vezető út talán nehezebb, mint gondoltad, ám a végeredmény minden elképzelésedet felülmúlja majd. Ne feledd, hogy az angyalok végigkísérnek utadon. Te csak bízz, és haladj a célod felé!

 

Áldás!

7 thoughts on “Válassz egy kártyát, hogy megtudd mit üzen Neked Mihály Arkangyal!

 1. AvatarSzobonya Vivien

  Legyen így! Hálásan köszönöm szépen! Áldás! Köszönöm !

  Reply
 2. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  Hálás Szívvel és Szeretettel Köszönöm ! Áldás.

  Reply
 3. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  Kedves Arkangyalkám , Angyalkáim Hálásan Köszönöm Segítségeteket ! Áldás.

  Reply
 4. AvatarSzobonya Vivien

  Áldás! Szeretettel, hálásan köszönöm szépen!

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.