Válassz egy varázslatos angyalkártyát a háromból és tudd meg mit üzen Neked!

By | 2021-01-18

Válassz egy varázslatos angyalkártyát a háromból és tudd meg mit üzen Neked!

Első kártya üzenete: Vedd észre az ismétlődő jeleket és a belső útmutatást, mivel ezek számodra értékes üzenetet hordozhatnak.

A menny értékes zeneteket küld neked és ezt a kártyát húzva azt kéri tőled, hogy különösen figyelj oda rájuk. Figyelj a beszélgetésekre, amelyeknek fültanúja vagy, azokra, akik hozzád szólnak, valamint belső érzéseidre és gondolataidra is. Keress közös fonalat a jelek között, mivel ezek az útmutatás formái, amelyek segítenek megnyilvánítani isteni célodat és szándékodat.
Nem puszta képzelődés, hogy a menny jeleket és égi útmutatást küld számodra. Ha valamit három vagy több alkalommal hallasz vagy látsz, különösen egy rövid időszak alatt, akkor ez egy olyan információ, amire érdemes figyelmet fordítanod. Ezek a jelek visszajelzést adnak jelenlegi hitrendszeredről is, mivel gondolataid őket tükröző tapasztalatokat vonzanak. Használd ezeket a jeleket olyan véleményeid megváltoztatására, kiküszöbölésére, amelyek lealacsonyítanak és evezz abba az irányba, amerre útmutatást kaptál.

Második kártya üzenete: Imáid meghallgatásra találnak. Légy bizakodó és kövesd a belső hangod útmutatását.

Jó munkát végeztél. Kérted és imádkoztál érte, hogy egy álmod valóra váljon… és sikerült! Mint egy kertésznek, aki új magokat vet el, neked is bíznod kell abban, hogy az elvetett magok előbb-utóbb kihajtanak. Gondozd álmaid magjait olyan tevékenységgel, amelyek szárba szökkenthetik őket.
Ez kedvező idő az álmok megvalósítására. Semmit nem kell erőltetni vagy siettetni. Már elérted a megvalósítás fontos részét azzal, hogy kértél és imádkoztál. Bízzál benne, hogy az égiek a segítségedre sietnek, akár egy jóbarát, ha segítséget kérsz tőle. A dolgod az, hogy higgy megvalósításában, hallgass az isteni útmutatásra és cselekedj, amikor eljött az ideje.

Harmadik kártya üzenete: Áldott változás, életedben egy nagy horderejű, pozitív változás várható.

Talán úgy érzed, hogy az életed a feje tetejére állt, mégis minden, ami történik, a te érdekedben alakul így. Ez a kártya biztosít téged arról, hogy az életed változásai segítenek magad mögött hagyni mindazt, ami már nem válik a javadra. A régi helyzetekből megtanultad, amit kellett. Maradj tehát állhatatos, és fogadd el azt, ami jön. Erősítsd meg: „örömmel fogadom az ég küldötte változást, és még a forgószél közepén sem vesztem el egyensúlyomat, amikor bennem és körülöttem minden változik. Tudom, hogy mindez a javamra válik. Tudom, hogy a szeretet a legjobb tanácsadó, amelyre szilárdan támaszkodhatok, és mindig segít engem és szeretteimet – attól függetlenül, milyennek tűnik éppen külső helyzetünk.”

A változás új lehetőségeket hoz a tanulásra, növekedésre, boldogulásra, és új kapcsolatok teremtésére. A kulcsa az új légkör beszippantása, a változások élvezet, még akkor is, ha elbátortalanítanak. Ha az Univerzum új feladatok elé állít minket, akkor tudnunk kell, hogy mennyei vezetőink úgy ítélik meg, hogy képesek vagyunk megbirkózni velük.

Áldás!

10 thoughts on “Válassz egy varázslatos angyalkártyát a háromból és tudd meg mit üzen Neked!

 1. AvatarIncy Ráczné

  A harmadik kártyát választottam…és nagyon megnyugtat amit az Angyalom üzen nekem. KÖSZÖNÖM, HOGY VIGYÁZOL RÁM ÉS GYEREKEIMRE. ISTEN ÁLDÁSA LEGYEN RAJTAD

  Reply
 2. AvatarSzobonya Vivien

  Köszönöm szépen! Hálásan köszönöm! Áldás!

  Reply
 3. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  Köszönet és Hála ! Áldás. Ámen.

  Reply
 4. AvatarSzobonya Vivien

  Legyen így! Áldás!Angyalok! Köszönöm, hogy vigyáztok a családomra és rám! Őrangyalom kérlek segíts ebben a a nem könnyű helyzetben! Kérek szépen maradj velem és adj erő! Szeretettel, és hálával köszönök mindent!

  Reply
 5. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  Tiszta Szívből Köszönöm , Szeretettel ! Áldás. Ámen.

  Reply
 6. AvatarSzobonya Vivien

  Szeretett Angyalok, Szeretett Őrangyalom! Szeretett Égi Segítőim! Hálával, alázattal, és szeretettel köszönöm azt a sok segítséget, melyeket kaptam, kaptunk, én és a Családom! Várom a lehetőségeket, várom, hogy az életem hosszú idő eltelte után békében, nyugalomban, jóságban, lehetőségekben változzon! Várom, hogy a Családom és én békességeben, nyugalomban, biztonságban élhessünk Mindnyájan! Hiszem, bízom az Angyalaim, az Őrangyalom , az Égi Segítőim jelenlétében, a segítségükben! Elveszítettem drága Húgomat, és nagyon sok nehézséget éltem meg. Mély hálával, alázattal köszönöm szépen a segítségeket! Áldás! Szeretettel köszönöm szépen!

  Reply
 7. AvatarSzobonya Vivien

  Drága, Szeretett Angyalok, Drága, Szeretett Őrangyalom! Drága, Szeretett Égi Segítőim! Hálával, alázattal, és szeretettel köszönöm azt a sok segítséget, melyeket kaptam, kaptunk, én és a Családom! Várom a lehetőségeket, várom, hogy az életem hosszú idő eltelte után békében, nyugalomban, jóságban, lehetőségekben változzon! Várom, hogy a Családom és én békességeben, nyugalomban, biztonságban élhessünk Mindnyájan! Hiszem, bízom az Angyalaim, az Őrangyalom , az Égi Segítőim jelenlétében, a segítségükben! Elveszítettem drága Húgomat, és nagyon sok nehézséget éltem meg. Mély hálával, alázattal köszönöm szépen a segítségeket! Áldás! Szeretettel köszönöm szépen!

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.