Válassz egyet a három angyalkártyából, hogy megtudd mit üzennek a Bőség Angyalai Neked!

By | 2021-11-21

Válassz egyet a három angyalkártyából, hogy megtudd mit üzennek a Bőség Angyalai Neked!

1-es kártya üzenete:

Az angyalaid azt akarják, hogy tudd: folyamatosan isteni üzeneteket kapsz, még akkor is, ha nem veszed észre. A legtöbb ilyen üzenet fizikai és érzelmi érzékszerveidet keresztül érkezik, mivel a tested rendkívül érzékeny a finomenergiákra. Időnként talán nem érted az érzéseidet, de azok mégis mindig pontos, alapvető bölcsességet hordoznak.

Azért kaptad ezt a kártyát, mert olyan kérdést tettél fel, amelyet a tested már megválaszolt érzelmi és fizikai érzéseiden keresztül. Arra biztatnak, hogy bízz az érzéseidben, és késlekedés nélkül cselekedj azoknak megfelelően. Kérd az angyalokat, hogy védelmezzenek és irányítsanak téged. Ezt az érzéseiden keresztül teszik.

2-es kártya üzenete:

Ez a kártya azért érkezett hozzád, mert az angyalok segíteni akarnak neked a hatalommal és az irányítással kapcsolatos kérdésekben. Először is meg akarnak nyugtatni, hogy valóban erős vagy. Te, aki Teremtőd képére és hasonlatosságára teremtettél, ugyanazokat a tulajdonságokat hordozod magadban, beleértve a hatalmat is. Nem számít, hogy érezed-e, vagy félsz-e a benned rejlő hatalomtól – valóban erős vagy.

Másodszor biztonságos dolog számodra, ha hatalmadat szeretetteljes módon használod. Az angyalok nem fogják megengedni, hogy visszaélj a hatalmaddal, és azok, akik igazán szeretnek téged, méltányolni és helyeselni fogják bátor szavaidat és tetteidet. Tartsd észben, hogy a hatalom nem azonos az agresszióval, egyszerűen azt jelenti, hogy teljes mértékben hiteles vagy önmagaddal és másokkal.
Az angyalok arra is emlékeztetni akarnak, hogy senki más nem irányít és nem irányíthat téged az engedélyed nélkül. Mindig van választási lehetőséged, és az angyalok segíthetnek meghozni a döntéseket, ha kéred. Emellett abban is segítenek majd, hogy úgy érzed, jobban a kezedben tartod az életedet és spirituális képességeidet.

3-as kártya üzenete:

Az erő benned van! Ezzel a kártyával az angyalok a veled született spirituális képességekre emlékeztetnek. Talán panaszkodtál valamiről, vagy áldozatnak érezted magad valaki más akaratának a befolyása alatt. Ez a kártya arra emlékeztet, hogy természetes, spirituális teremtő képességeiddel van erőd mindent megváltoztatni az életedben.

Amikor panaszkodsz, erődet másoknak ajándékozod. A panaszkodás emellett negatív megerősítés is, amely többet vonz ugyanabból a nemkívánatos dologból. Az angyalok szeretnék, ha a panaszkodás régi szokását felváltanád egy egészségesebb válasszal, amelynek során vizualizációd és szándékaid a kívánt eredményre irányulnak. Működik!

Áldás!

5 thoughts on “Válassz egyet a három angyalkártyából, hogy megtudd mit üzennek a Bőség Angyalai Neked!

 1. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  Köszönet és Hála az Égiek segítségéért, álmom valóra válásáért ! Hála és Áldás.

  Reply
 2. AvatarSzobonya Vivien

  Hálásan köszönöm szépen! Áldás!

  Reply
 3. AvatarSzobonya Vivien

  Kérem asz Égiek segítségét álmaim valóra váltásáért! Hálás vagyok! Áldás! Köszönöm szépen!

  Reply
 4. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  Köszönet és Hála ! Áldás.

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.