Válassz egyet az angyalkártyákból, hogy megtudd mit üzen Neked Mihály Arkangyal!

By | 2021-02-21

Válassz egyet az angyalkártyákból, hogy megtudd mit üzen Neked Mihály Arkangyal!

Első kártya üzenete:

Az angyalok meghallották imáidat, és válaszolnak. Nem kell a boldogságodat mindenféle jövőbeli feltételekhez kötnöd, már most is boldog lehetsz. Ennek egyik módja, ha azokra a dolgokra és személyekre összpontosítasz, akiknek hálás vagy. Mi az, ami jó az életedben? Miben vagy tehetséges, mik az erősségeid? Élvezd az örömteli dolgokat, és erősebb leszel. Vedd kezedbe a sorsod irányítását, és ne hagyd, hogy külső körülmények határozzák meg az érzéseidet.

Második kártya üzenete:

Mihály arkangyal látja, hogy bűntudatod a boldogságod útjában áll. Olyasvalamiért bünteted magad, ami a múltban történt, de most már ideje mindezt lezárni, hiszen az bűntudat és önvád egészségtelen és visszahúzó erő. Az igazság az, hogy semmi rosszat nem követtél el. Minden tőled telhetőt megtettél abban a helyzetben.

Harmadik kártya üzenete:

Azért húztad ezt a lapot, mert most valaki éppen szeretettel gondol rád. Aki legelőször eszedbe jut, ő az illető, akinek szeretetteljes gondolatai körülötted forognak. Talán kételyeid voltak egy kapcsolatodat illetően, de Mihály arkangyal biztosít afelől, hogy minden a legnagyobb rendben van. Az angyalok vigyáznak a szeretett személyre, és segítik a kapcsolataidat.

Áldás!

4 thoughts on “Válassz egyet az angyalkártyákból, hogy megtudd mit üzen Neked Mihály Arkangyal!

 1. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  Tiszta Szívből és Szeretettel Köszönöm ! Hála és Áldás..

  Reply
 2. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  Hálásan Köszönöm ! Áldás.

  Reply
 3. AvatarSzobonya Vivien

  Tiszta szívemmel köszönöm, hálás vagyok! Áldás! Köszönöm az angyali segítségeket! Köszönöm drága Mihály Arkangyal!

  Reply
 4. AvatarSzobonya Vivien

  Szeretett Mihály Arkangyal! Áldás érte! Végtelen Hálával, végtelen Szeretettel köszönöm! Kérlek vigyázz Ránk!Köszönöm szépen!

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.