Válassz egy mágikus angyalkártyát mert fontos üzenete van számodra!

By | 2020-12-31

Válassz egy mágikus angyalkártyát mert fontos üzenete van számodra!

A Mágikus angyalkártya feladata, hogy segítsen vágyaink, életcélunk és isteni sugallatú álmaink tudatosításában. A kártyák segítenek elmerülni az elme tudattalanjának óceánjában, ahol mély gondolatok és érzések ébreszthetik fel – vagy éppen gátolhatják – a szív vágyait. Ezek megnyilvánulásai gyorsabban és pontosabban jutnak napvilágra, ha sikerül felfedezni igazi, mély érzéseinket. A kártyák áldást hozó erővel bírnak, amely segít csodálatos, örömteli életünk és isteni rendeltetésünk felfedezésében.

Első kártya üzenete:

Kitartottál a háborgó tengerek viharában, az út most már sima és egyenes. Mostantól a legjobban várhatod. Tisztítsd ki tudatalattidból és múltad emlékeiből a negativitást, csak a pozitív tapasztalatok és a szeretet maradjanak meg. Ne ragaszkodj semmihez, ami lefelé húzna, mint a rosszallás vagy keserűség. Engedd el őket!
Ha a múltban negatív időszakokon mentél keresztül, itt az ideje, hogy megerősítsd: “Már nincs szükségem az életnek erre a leckéjére. Levonom belőle a szükséges tanulságot és továbblépek a harmonikus és békés jövő felé.”
Ezt a kártyát kihúzva túlléphetsz életednek egy nehéz szakaszán, mivel imáid és pozitív gondolataid az isteni harmónia új fénysugarait engedik hozzád, amelyek sikeres fényt vetnek jelenedre és jövődre.

Második kártya üzenete:

Mondj el egy megerősítő imát, melyben tekints úgy vágyadra, mintha már megvalósult volna. Köszönd meg a mennynek valóságát, és érezd szívedben és gyomrodban, hogy álmod máris megvalósult. Például mondd azt: “Köszönöm nektek, égiek, hogy megkaptam, amire vágytam. Hálás vagyok állandó segítségetekért.”
Ez egy varázslatos pillanat. Keress fel egy csöndes helyet – akár csak egy rövid időre is. Csukd be a szemed és képzeld azt, hogy kívánságod valóra vált. Érezd át ezt egész testeddel, egész lényeddel. Majd mondj köszönetet az ajándékért és engedd el, mint egy léggömböt, amely egyenesen a mennybe száll. Ha szükség van rá, hogy továbbra is részt vegyél a kívánság megvalósulásában, erős és ismételt iránymutatást fogsz kapni érzések, gondolatok, belső szavak, jelek, álmok, látomások formájában. Fontos, hogy kövesd az útmutatást, hogy vágyad megjelenhessen a fizikai síkon.

Harmadik kártya üzenete:

Eléggé biztos vagy abban, hogy mit kell tenned a közeljövőben, és ezt a kártyát további megerősítésként húztad ki. Cselekedj bátran! A kártya igazolja, hogy intuíciód pontos, teljes mértékben megbízhatsz benne.
Az afeletti örömödet, hogy intuíciód helyes volt beárnyékolja attól való félelmed, hogy mostantól egy kissé megváltozik az életed. A menny azonban tudatni akarja veled, hogy minden részletről gondoskodott. Minden módon támogatnak, imáid meghallgatásra találnak, a segítség különböző formákban érkezhet hozzád.

Az angyalok üzenete hétfőre: Megkapod amit kívántál!

Áldás!

7 thoughts on “Válassz egy mágikus angyalkártyát mert fontos üzenete van számodra!

 1. AvatarSzobonya Vivien

  Áldás! Hálásan köszönöm szépen!

  Reply
 2. AvatarIlona Kücsönné Kovács

  Hálás Szívvel Köszönöm ! Áldás.

  Reply
 3. AvatarSzobonya Vivien

  Szeretett Égiek! Minden lépést megteszek, amit csak megtehetek. Nagyon jó lenne már a nyugalom, a béke, a harmónia! Szeretettel, hálával, alázattal köszönöm szépen!

  Reply
 4. AvatarSzobonya Vivien

  Áldás! Szeretet, Hála és Köszönöm szépen.

  Reply
 5. AvatarSzobonya Vivien

  Áldás! Végtelen Hálával, Végtelen Szeretettel köszönöm szépen!

  Reply
 6. AvatarSzobonya Vivien

  Áldás Mindnyájunkra! Végtelen Hálával, Végtelen Szeretettel köszönöm szépen.

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.