Angyalkártya üzenete: Életedben egy nagy horderejű, pozitív változás várható!

By | 2022-01-09

Életedben egy nagy horderejű, pozitív változás várható!

Áldott változás!

Talán úgy érzed, hogy az életed a feje tetejére állt, mégis minden, ami történik, a te érdekedben alakul így. Az angyalok biztosítanak téged arról, hogy az életed változásai segítenek magad mögött hagyni mindazt, ami már nem válik a javadra. A régi helyzetekből megtanultad, amit kellett. Maradj tehát állhatatos, és fogadd el azt, ami jön.

Erősítsd meg: “örömmel fogadom az ég küldötte változást, és még a forgószél közepén sem vesztem el egyensúlyomat, amikor bennem és körülöttem minden változik. Tudom, hogy mindez a javamra válik. Tudom, hogy a szeretet a legjobb tanácsadó, amelyre szilárdan támaszkodhatok, és mindig segít engem és szeretteimet, attól függetlenül, milyennek tűnik éppen külső helyzetünk.”

A változás új lehetőségeket hoz a tanulásra, növekedésre, boldogulásra, és új kapcsolatok teremtésére. A kulcsa az új légkör beszippantása, a változások élvezet, még akkor is, ha elbátortalanítanak. Ha az angyalok új feladatok elé állítanak minket, akkor tudnunk kell, hogy mennyei vezetőink úgy ítélik meg, hogy képesek vagyunk megbirkózni velük.

Áldás!

4 thoughts on “Angyalkártya üzenete: Életedben egy nagy horderejű, pozitív változás várható!

  1. Szobonya Vivien

    Legyen így! Hálás vagyok! Áldás! Köszönöm!

    Reply
  2. Szobonya Vivien

    Legyen így! Áldás! Nagyon várjuk, én és a Családom, Szeretteim! Kérjük és várjuk a segítségeket! Hálásak vagyunk, Köszönöm szépen!

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.