Angyalkártya üzenete: Minden problémád megoldódik!

By | 2021-11-22

Minden problémád megoldódik, ha Istenre és az angyalokra bízod azokat:

A legjobb kezekben vagy. A legjobb helyen vagy. A szeretet valóságában itt és most a legjobb helyen vagy.
Talán a saját illúzió valóságodban nem a legjobb helyen vagy. De az nem a valódi valóság, az csupán egy illúzió. A valóságban egy vagy Istennel, a valóságban Isten egy darabkája vagy, aki elaludt és álmot lát. A valóságban biztonságban vagy, Isten Szívében, a Szeretetben lebegsz.
A valóságban Isten a tenyerén hordoz téged, és mindig biztonságban tart.
Mindegy, hogy milyen rémálmokat látsz, mindegy, hogy milyen illúziókat hiszel igaznak, ez csak egy játék, egy tünékeny álom, amely nem a valóság.

A valóság Isten szeretete, támogatása, a béke, az öröm és a boldogság.
Ne rettenj meg a problémák és nehézségek illúzióitól. Tudatosítsd magadban, hogy ezek csak illúziók. Lépj hátra, és bízd magad Istenre és az angyalokra.

Isten és az angyalok azt akarják, hogy boldog legyél.
Isten és az angyalok azt akarják, hogy örömteli legyél.
Isten és az angyalok azt akarják, hogy egészséges legyél.
Isten és az angyalok azt akarják, hogy elégedett legyél.

Ha rájuk bízod a problémáidat az azt jelenti, hogy lemondasz az irányításról a pozitív végkimenetel érdekében. Ha Istenre és az angyalokra bízod a nehézségeket, biztos lehetsz benne, hogy azok elillannak, a helyüket pedig a csodák, a szeretet és a boldogság veszi át.
Tegyél egy próbát! Mi az a nehézség, ami megoldhatatlannak, legyőzhetetlennek, megjavíthatatlannak látszik a számodra?

Add át ezt a nehézséget Istennek és az angyalaidnak. Kérd meg a saját szavaiddal Istent és az angyalaidat, hogy vegyék át tőled ezeket a nehézségeket, és cseréljék ki azokat csodákra, szeretetre és boldogságra!

Áldás!

Forrás:

7 thoughts on “Angyalkártya üzenete: Minden problémád megoldódik!

 1. Ilona Kücsönné Kovács

  Mennyei Édes Atyám ,Drága Angyalkáim ,Szeretettel kérlek benneteket ,vegyétek által tőlem a nehézségeket és adjatok Békét ,Szeretetet , Boldogságot és Csodát az életemben ! Hiszen megérdemlem ! Hálás Szívvel Köszönöm ! Áldás.

  Reply
 2. Szobonya Vivien

  Mennyei Atyám! Arkangyalok, Angyalok ! Hálás szívvel köszönöm szépen a segítségeteket! Szeretettel kérlek Benneteket segítsetek, segítsetek , vegyétek át tőlem a nehézségeket, és adjatok, Békét, Szeretetet, Harmóniát az életemben! Úgy hiszem, megérdemlem! Áldás! Köszönöm !

  Reply
 3. Szobonya Vivien

  Drága Mennyei Atyám! Arkangyalok, Angyalok! Hálás szívemmel köszönöm a segítségeteket! Szeretettel kérlek Benneteket segítsetek! Vegyétek át tőlem a nehézségeket! Kérlek Titeket adjatok, Szeretetet, Békét, Harmóniát az életemben! hiszem, hogy megérdemlem-4Áldás! Hálásan köszönöm szépen!

  Reply
 4. Szobonya Vivien

  Égi Segítők! Arkangyalok! Angyalok! Segítsetek, a nehézségeket vegyétek át tőlem! Szeretetet, békét, harmóniát kérek szépen! Hiszem, hogy megérdemlem! Megteszek mindent, hogy a szeretet vezéreljen. Várom a jeleket! Kérlek ŐRANGYALOM NE HAGYJÁL MAGAMRA! ÁLDÁS ! Hálával, szeretettel köszönöm szépen!

  Reply
 5. Szobonya Vivien

  Drága Mennyei Atyám! Teremtő Isten ! Szeretettel, hálával, alázattal kérlek Benneteket, hogy vegyétek át tőlem a nehézségeket! Adjatok békét, nyugalmat, csodát az életemben, hiszen megérdemlem! Szeretettel, hálával, alázattal köszönöm szépen! Áldás!

  Reply
 6. Szobonya Vivien

  Szeretett Teremtő! Kérem szépen segíts, hogy a nehézségeim megoldódjanak, mindenki megelégedésére! Áldás! Hálás vagyok, köszönöm szépn!

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.