Angyalok üzenete szombatra: Minden jóra fordul most körülötted!

By | 2022-06-03

Angyalok üzenete szombatra: Minden jóra fordul most körülötted!

Az angyalok azt üzenik Neked, hogy vége a nehézségeknek!

Angyalaid tudják, hogy milyen sok megpróbáltatáson mentél keresztül, látják, hogy milyen sok mindent megtettél annak érdekében, hogy a dolgok jobbra forduljanak. A sok munkádnak pedig mától meglesz a gyümölcse.

Most van itt az ideje, hogy új kihívásokat vállalj. Használd ki ügyesen a továbblépés iránti igényedet.
A pozitív változások most már elkerülhetetlenek. Az Angyalod és az Univerzum melléd áll, hogy megerősítsen, bátorságot és hitet adjon neked a céljaid elérésében. Ahogy haladsz a cél felé – szánj több időt az önismeretedre. Nem kell sietni. Hagyd, hogy minden a maga természetes ritmusában történjen. Egy fontos változás akkor fog bekövetkezni, amikor készen állsz rá. Életed új szakasza előtt állsz.

Angyalaid arra biztatnak, hogy kérd meg őket, segítsenek lezárni a mögötted álló szakaszt, és segítsenek megnyitni egy új, egy boldogabb, és egy sikeresebb időszakot az életedben. Mindegy, hogy melyik életterületeden vannak nehézségeid, mindegy, hogy miben érezted magadat sikertelennek, és mindegy, hogy mennyi sérelem ért eddig.

Add át egy fohásszal, vagy egy meditációval az angyaloknak az eddigi nehézségeket, a kudarcokat és a sérelmeket!

Kérd meg az angyalokat, hogy segítsenek neked egy magasabb nézőpontból rátekinteni az életedre, egy olyan nézőpontból, ahonnan jobban láthatod az összefüggéseket, ahonnan kiviláglanak az okok és ahonnan felfedezed a gyógyulás, a boldogság, a szeretet lehetőségeit is. Az angyalok segítenek neked lezárni minden sikertelennek, szeretetlennek, vagy már haszontalannak érzett helyzetet, és segítenek újakat nyitni helyettük. Bármit is szeretnél lezárni, vagy elengedni, abban az angyalaid ma a segítségedre lesznek.

Áldás!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.