Az angyalok üzenete hétfőre: Csodák történnek ma veled!

By | 2022-01-10

Az angyalok üzenete hétfőre: Csodák történnek ma veled!

Az angyalok üzenete szerint a mai nap egészen rendkívüli és különleges. Mindent elérhetsz, mindent megkaphatsz és minden régóta cipelt sebet elengedhetsz. Valódi csodák várnak rád. Élj a lehetőséggel, és ismerd meg az angyalok üzenetét.

Az angyalok folyamatosan teszik a dolgukat. Ezt kérik tőled is. Azt üzenik, kérd a segítségüket minél gyakrabban, hogy tehessék a dolgukat.

Ma bármit kérhetsz, ma bármi megtörténhet.

Az angyalok üzenete szerint

„A mai nap lehetőséget kínál a gyógyulásra, a fejlődésre, a negatív minták elengedésére. Ragadd meg az alkalmat, lásd meg magadban és másokban is az Isteni Fényt.”

A tested és a lelked is gyógyul, amikor a szeretet energiájára figyelsz, amikor szeretetet sugárzol és magadba fogadsz. Talán túlzottan is kimerültél mostanában, ma sütkérezhetsz és feltöltekezhetsz a különleges energiákban. Engedd el a fájdalmas élményeket, bocsáss meg magadnak és mindenkinek, aki bántott. A megbocsátás értelmében nem kell elnézed mások viselkedését. Megbocsátani annyit jelent, hogy többé nem hurcolod a kínzó, gyötrő érzéseket és gondolatokat.

Az angyalok segítenek megbocsátani

„Érezd a megbocsátás bámulatos erejét. Hunyd le a szemed, szívd be mélyen a levegőt, aztán lassan, hosszan elnyújtva lélegezd ki. Gondolatban engedd el a fájdalmat, fújd ki magadból a kínzó érzéséket gondolatokat. Kínáld fel nekünk, és mi segítünk megszabadulni és megbocsátani. Emlékezz rá, ma csodák történnek veled.

Gondolkodj, és cselekedj ma minél pozitívabban, fordulj önmagad és mások felé is szeretettel. Öleld át magad gondolatban, fogadd el és szeresd a benned élő gyermeket. A mai nap energiái segítenek a vágyaid, a kívánságod teljesítésében. Légy hálás mindenért, ami veled történik. Az életedért. Ez a mai nap legfőbb angyali üzenete.

Áldás!

10 thoughts on “Az angyalok üzenete hétfőre: Csodák történnek ma veled!

 1. Ilona Kücsönné Kovács

  Köszönet és Hála ! Örömmel ,Szeretettel Fogadom ! Áldás.

  Reply
 2. Elsőrob

  Réges rég olvasom segítő, felemelő, pozitív rezgéseket keltő írásaitokat . Köszönöm olvasótársaim s jómagam nevében. A teremtő ős öreg isten áldása kísérje utatok segítő munkátok. Ádás. Így legyen!

  Reply
 3. JOLÁN GIZZELA DÉZSI

  Nagyon szépen köszönöm ÁLDÁS

  Reply
 4. Bakos Gábor

  Nagyon köszönöm az áldást.
  Kívánom mindenkinek.

  Reply
 5. Zergilala@gmail.com

  Eddig azt hittem,hogy csak a FIDESZ hazudik de látom nem csak ők.

  Reply
 6. Szobonya Vivien

  Hálásan köszönöm szépen! Áldás!

  Reply
 7. Ilona Kücsönné Kovács

  Köszönöm ! Hála és Áldás.

  Reply
 8. Szobonya Vivien

  Szeretett Angyalok! A múlt sebeit , a negatív mintáimat , a régóta cipelt sebeket elengedem. Megbocsátok azoknak, akik megbántottak. Szeretettel gondolok rájuk. Nincs már bennem fájdalom. Ezeket szeretett Angyalok felkinálom Nektek, segítsetek, hogy megszabaduljak a kínzó érzésektől, a
  fájdalomtól, a bánattól, a bántó gondolatoktól! Szeretett Angyalok várom a csodákat az életemben, látni szeretném az iIteni Fényt magamban és másokban. Szeretnék élni az Univerzum adta lehetőségekkel! Áldás! Hálásan, Szeretettel köszönöm szépen!

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.