Mihály arkangyal üzenete estére: Érezd magad biztonságban az Ég védelmében!

By | 2022-02-18

Mihály arkangyal melléd áll, és önbizalmat önt a szívedbe, hogy félelem nélkül tudj szembenézni feladataiddal (mi több, élvezd is azokat).

Mihály arkangyal megvéd a kishitűségtől, hittel és bizakodással tölt el, s gondoskodik arról, hogy csak megbízható emberekkel találkozz, és ne kerülj kétes helyzetekbe.

Bízz az isteni gondviselés hatalmában, s érezd magad biztonságban az Ég védelmében. Az új élethelyzeteket és változásokat szükségképpen félelemmel fogadjuk. Talán te is aggódsz, lesz-e elég erőd megbirkózni azzal, ami rád vár. Tartsd azonban észben, hogy Isten nem állít olyan próbatétel elé, amely meghaladja erődet. A menny hatalmas társakról is gondoskodik – ilyen többek között Mihály arkangyal -, akik minden módon a segítségedre lesznek.

Az arkangyalok felügyelik a mellénk rendelt őrangyalokat. Mihály neve azt jelenti: “aki Istenhez hasonló”. Mind az Ó-, mind az Újszövetség fejedelemként szól róla, aki az alacsonyrendű hatalmakkal szembeszállva védelmez minket. Sokan számoltak már be csodálatos megmenekülésről és az Ég védelméről, amikor hozzá fordultak. Ezért is védőszentje a rendőröknek, biztonsági őröknek és tengerészeknek. Szent Mihály, az arkangyal biztonságot és önbizalmat hoz neked, amennyiben hozzá fordulsz.

Áldás!

9 thoughts on “Mihály arkangyal üzenete estére: Érezd magad biztonságban az Ég védelmében!

 1. Ilona Kücsönné Kovács

  Mihály Arkangyal ,Köszönet és Hála ,segítségedért és védelmezésedért ! Áldás.

  Reply
 2. KLÁRI RÁCZNÉ

  MIHÁLY ARKANGYAL KÖSZÖNÖM A SEGITSÉGEDET ÉS VÉDELMEDET ÁLDÁS

  Reply
 3. Ilona Kücsönné Kovács

  Mihály Arkangyal Köszönöm védelmedet ,segítségedet ,Tiszta Szívből Szeretettel ! Áldás.

  Reply
 4. Szobonya Vivien

  Drága Mihály Arkangyal Hálásan köszönöm szépen a védelmedet, a bátorságot, a segítséget! Kérlek ne hagyj el! Áldás!

  Reply
 5. Tüzes Andrásné

  Mihály Arkangyal köszönöm a támogatásodat. Áldás.

  Reply
 6. Szobonya Vivien

  Mihály Arkangyal, védelmedet, segítségedet hálával, szeretettel elfogadom a Családom és a magam nevében! Kérlek maradj velem, maradj a Családommal, vigyázz rájuk, vigyázz rám! Vigyázz Mindnyájunkra, mindenhol és mindenkor! Áldás! Hálával, szeretettel köszönöm szépen, köszönjük szépen!

  Reply
 7. Ilona Kücsönné Kovács

  Hálás Szívvel és Szeretettel Köszönöm a Segítséget minden téren ! Áldás.

  Reply
 8. Szobonya Vivien

  Szeretett Mihály Arkangyal, védelmedet, segítségedet hálával, szeretettel elfogadom a Családom és a magam nevében! Szeretett Mihály Arkangyal !Kérlek maradj velem, maradj a Családommal, vigyázz rájuk, vigyázz rám! Szeretett Mihály Arkangyal ! Vigyázz Mindnyájunkra, mindenhol és mindenkor! Áldás! Hálával, szeretettel köszönöm szépen, köszönjük szépen!

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.