Mihály Arkangyal üzenete estére: Minden álmod valóra válhat!

By | 2022-02-19

Mihály Arkangyal üzenete estére: Minden álmod valóra válhat!

Mihály arkangyal mindig terelgetett téged a sorsfeladatod felé vezető utadon. Érzed, milyen boldog izgalommal tölt el, ha kedvenc elfoglaltságodra és vágyott hivatásodra gondolsz? Mindez annak a jele, hogy jó úton haladsz, a kártya pedig arra biztat, hogy ne veszítsd szem elől a célt. Folyamatosan képzeld azt, hogy megkaptad a hőn áhított állást, hogy segítesz másoknak, hogy a számodra fontos ügyekért tevékenykedsz. Ráadásul mindezzel anyagi biztonságot is teremtesz magadnak.
Minden álmod valóra válhat, ha összpontosítasz rá. A megvalósuláshoz vezető út talán nehezebb, mint gondoltad, ám a végeredmény minden elképzelésedet felülmúlja majd. Ne feledd, hogy az angyalok végigkísérnek utadon. Te csak bízz, és haladj a célod felé.

Lehetséges értelmezések: Készítsd el „álmaid tábláját”: egy kemény lapra ragassz képeket, újságkivágásokat, jelszavakat, melyek az álmaidat, vágyaidat tükrözik. * Mondogasd magadnak minden nap, hogy álmaid már valósággá váltak.

Imádság:

„Köszönöm, Mihály arkangyal, hogy segítesz a valódi legbensőbb vágyaimra összpontosítanom. Kérlek, hogy vezess, és szabadíts meg a félelmektől és kételyektől. Önts belém bátorságot és önbizalmat, hogy megvalósíthassam álmaimat.”

Forrás: Doreen Virtue

2 thoughts on “Mihály Arkangyal üzenete estére: Minden álmod valóra válhat!

  1. Ilona Kücsönné Kovács

    Hálásan Köszönöm ! Áldás.

    Reply
  2. Szobonya Vivien

    Szeretett Mihály Arkangyal! Hálásan köszönöm, hogy segítesz , kérlek maradj velem, szükségem van Rád! Áldás! Szeretettel köszönöm szépen az üzenetet!

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.