Mihály arkangyalkártya üzenete: Melletted állok!

By | 2022-01-17

Mihály arkangyalkártya üzenete: Melletted állok!

Ebben a pillanatban ez a hatalmas arkangyal áll melletted. Bátorságot önt beléd, és segít megszabadulni a félelem hatásaitól.

Mihály arkangyal ezzel a kártyával adja tudtodra, hogy melletted áll. Ő az igazi bátorság jelképe, azé a bátorságé, amely tudja, hogy az egyetlen erő Isten szeretetéből fakad. Mihály szeretné, ha tudnád, hogy ha változtatsz az életeden, ha szembenézel a kihívásokkal, akkor minden rendben lesz, és biztonságba kerülsz. Isten és az angyalok segítenek ebben az embert próbáló átmenetben.

Minél gyakrabban beszélgess teljes nyíltsággal Mihály arkangyallal. Öntsd ki neki a szívedet, beszélj a gondjaidról, és ne félj, hogy túlterheled vele. Mihály, akárcsak a többi arkangyal, képes egyszerre sok embernek is megjelenni, sem az idő, sem a tér nem akadályozza. Téged és másokat is támogat egy időben.

Áldás!

11 thoughts on “Mihály arkangyalkártya üzenete: Melletted állok!

 1. Ilona Kücsönné Kovács

  Hálás Szívvel és Szeretettel Köszönöm Mihály Arkangyal ! Köszönöm ! Áldás

  Reply
 2. Pal kovacs

  Nagyon jo tudni,hogy egy hatalmas ero,fenyenergia all mellettunk…vigyaz rank.Koszonom,Amen.

  Reply
 3. Ilona Kücsönné Kovács

  Drága Mihály Arkangyal ,Hálás szívvel Köszönök ,hogy mellettem vagy ,védelmezel,útmutatást adol a többi Angyalkáimmal együtt , ebben az embert próbáló átmenetben ! Áldás.

  Reply
 4. Szobonya Vivien

  Drága Mihály Arkangyal! Hálásan köszönöm a segítségedet!Köszönöm, hogy velem vagy, védelmezel,utat mutatsz ezekben a nehéz években! Kérlek ne hagyj magamra, Angyalaim segítsetek! Áldás! Szeretettel Köszönöm szépen!

  Reply
 5. Szobonya Vivien

  Mihály Arkangyal ! Hálásan, szeretettel köszönöm szépen a segítségedet, a védelmedet! Valóban nagyon jó tudni, és bízni, hogy egy hatalmas erő, energia áll mellettünk! Hiszek, és bízom benned Mihály Arkangyal! Nagyon sok segítséget kaptam Tőled az elmúlt időben! Nélküled nem biztos, hogy itt lennék! Kérlek ne hagyjál el! Szükségem van a védelmedre, a segítségedre. Még a nehéz idők nem múltak el! Ha jobbra fordul a sorsom, akkor pedig azért maradj velem, mert jó érzés, hogy érzékeld a segítséged, védelmed gyümölcsét. Nehéz időket élünk! Nélküled nem tudnék helytállni! Ezt tudom és belátom, ezért mindent megteszek, hogy a velem kapcsolatba kerülő embereket, állatokat segítsem, támogassam szűkebb és tágabb környezetemben mindenhol és mindenkor! Kérlek Mihály Arkangyal ne hagyjál bennünket elveszni! Áldásodat kérem! Nagyon szépen köszönöm!

  Reply
 6. Szobonya Vivien

  Szeretett Mihály Arkangyal! Hálásan, alázattal, szeretettel köszönöm szépen!

  Reply
 7. Szobonya Vivien

  Szeretett Mihály Arkangyal ! Hálásan, szeretettel köszönöm szépen a segítségedet, a védelmedet! Valóban nagyon jó tudni, és bízni, hogy egy hatalmas erő, energia áll mellettünk! Hiszek, és bízom benned Mihály Arkangyal! Nagyon sok segítséget kaptam Tőled az elmúlt időben! Nélküled nem biztos, hogy itt lennék! Kérlek maradj velem! Szükségem van a védelmedre, a segítségedre. Még a nehéz idők nem múltak el! Ha jobbra fordul a sorsom, akkor pedig azért maradj velem, mert jó érzés, hogy érzékeld a segítséged, védelmed gyümölcsét. Nehéz időket élünk! Nélküled nem tudnék helytállni! Ezt tudom és belátom, ezért mindent megteszek, hogy a velem kapcsolatba kerülő embereket, állatokat segítsem, támogassam szűkebb és tágabb környezetemben mindenhol és mindenkor! Kérlek Mihály Arkangyal ne hagyjál bennünket elveszni! Áldásodat kérem! Nagyon szépen köszönöm!

  Reply
 8. Szobonya Vivien

  Szeretett Mihály Arkangyal! Hálával, szeretettel köszönöm szépen, elfogadom a segítségedet, és kérem szépen, ne hagyj magamra!!

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.