Válassz egy Angyal Tarot kártyát, hogy megtudd mit üzennek az angyalok!

By | 2022-04-12

Válassz egy Angyal Tarot kártyát, hogy megtudd mit üzennek az angyalok!

Első kártya üzenete:

Pazar bőség. Adj életet az álmaidnak. Tápláld magadat és másokat.

A kártya szerint a kemény munka,és a kreativitásod nagy eredményeket hoz számodra. Midasz király aranyérintése a tied, bárminek szentelsz figyelmet, az növekedésnek indul. Házasság, gyerekek, anyaság, kreativitás-ezek mind pozitív hatással vannak rád, akár gyereket szeretnél, akár növényeket, vagy állatokat gondozni, vagy egy új terv, üzlet növekedését segíteni, a kreatív képességeid sikerhez fognak vezetni. Élvezd az élet gyönyörű dolgait, tudva, hogy megérdemled azokat. Gondoskodj a testedről masszázs, jóga, vagy más dolgok segítségével, amitől egészségesnek, elevennek érzed magadat.

Egyéb jelentések: Bőség. Időtöltés a természetben. Kreatív és művészi tervek kifejezése. Önmagad, vagy mások szerető táplálása. Érzelmi, vagy pszichikus egészség ideje.

Gabriel arkangyal a hírnök, aki a várakozó-és az adoptáló szülőket vezeti, vagy az újonnan született terveket. Hívd őt, hogy növeld a kreatív ötleteidhez szükséges inspirációt, és kérd, hogy adjon bátorságot, és lehetőséget, hogy kifejezhesd azokat.

Lapozz a következő oldalra

1. oldal 2. oldal 3. oldal

6 thoughts on “Válassz egy Angyal Tarot kártyát, hogy megtudd mit üzennek az angyalok!

 1. Vattamany Gizella

  Köszönöm szépen Áldás hálásan Köszönöm

  Reply
 2. Ilona Kücsönné Kovács

  Köszönet és Hála ! Áldás.

  Reply
 3. Szobonya Vivien

  Szeretett Jophiel Arkangyal! Kérlek segíts optimistának lennem! Kérlek segíts ebben a nem könnyű helyzetemben.Áldás! Hálával, szeretettel köszönöm szépen!

  Reply
 4. Szobonya Vivien

  Úgy legyen! Áldás! Szeretett Angyalok, Égi Segítőim! Hálásan köszönöm szépen, hogy segítettek, hogy velem vagytok, hogy vigyáztok rám, és nem hagytok magamra! Hálás vagyok, köszönöm szépen!

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.