Válassz egyet a mágikus Angyalkártyákból és tudd meg milyen fontos üzenete van Neked!

By | 2022-08-09

Válassz egyet a mágikus Angyalkártyákból és tudd meg milyen fontos üzenete van Neked!

Ezeket a kártyákat az isteni fényesség és szeretet energiája hatja át, így biztosak lehetünk jótékony és pozitív hatásunkban és üzeneteik pontosságában.
Minden egyes kártyát jó okkal, nem véletlenül húzunk ki. angyalaink és a spirituális vonzás törvényének jóvoltából a kihúzott lapok jelenlegi gondolatainkat és érzelmeinket tükrözik. És mivel a jövőnket jelenlegi gondolatainkkal és tetteinkkel teremtjük meg, ezért ezek a kártyák képesek arra, hogy megmondják a jövőnket.

1. kártya: Csodálatos eseményekre és megoldásokra számíthatsz.

Jó úton jársz! Lehet, hogy sok idődbe és erőfeszítésedbe kerül, mégis fontos, hogy folytasd eddigi jól végzett munkádat. Határozottan haladsz kitűzött célod felé. Néha szükség van némi rugalmasságra ahhoz, hogy célunkat elérjük, most azonban ragaszkodnod kell eredeti elképzelésedhez. Bármiféle kompromisszum csak akadályozná, hogy a számodra meghatározott isteni tervet megvalósítsd.
Állj ellen a kísértésnek, hogy letérj az utadról, vagy hogy másoknak megfelelj. A végén ugyanis mindenki örülni fog az eredménynek. Egy olyan isteni utat követsz, amellyel mások esetleg nincsenek tisztában. Tégy meg minden tőled telhetőt, hogy a környezeted is megértse a küldetésedet, de a tetteidet nem kell senkinek megindokolnod. Nézz rám. Kilépek a sötétből a fényre, akárcsak te. Nagyon jól tudod, hogy mit csinálsz, és mi innen fentről mindenben támogatunk. Áldás!

Lapozz a következő oldalra

1. oldal 2. oldal 3. oldal

3 thoughts on “Válassz egyet a mágikus Angyalkártyákból és tudd meg milyen fontos üzenete van Neked!

  1. Ilona Kücsönné Kovács

    Hálásan Köszönöm Angyalkáim segítségeteket és továbbra is kérem ! A következő előadásomhoz szeretné tudni ,hogy melyik csakrához ,melyik Angyal társítható ! Köszönet és Hála ! Áldás.

    Reply
  2. Szobonya Vivien

    Legyen így! Áldás! Hálás vagyok. Köszönöm !

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.