Válassz egyet a mágikus angyalkártyákból, ugyanis fontos üzenetük van számodra!

By | 2022-04-29

Válassz egyet a mágikus angyalkártyákból, ugyanis fontos üzenetük van számodra!

A Mágikus angyalkártya feladata, hogy segítsen vágyaink, életcélunk és isteni sugallatú álmaink tudatosításában. A kártyák segítenek elmerülni az elme tudattalanjának óceánjában, ahol mély gondolatok és érzések ébreszthetik fel – vagy éppen gátolhatják – a szív vágyait. Ezek megnyilvánulásai gyorsabban és pontosabban jutnak napvilágra, ha sikerül felfedezni igazi, mély érzéseinket. A kártyák áldást hozó erővel bírnak, amely segít csodálatos, örömteli életünk és isteni rendeltetésünk felfedezésében.

Első kártya üzenete:

Néha úgy tűnik, pihenőt tart az élet, míg várjuk a menny következő utasítását. Ha ezt a kártyát húzod, a menny azt kérdezi tőled: „mit szeretnél te?” Néha az Univerzum azt kéri tőlünk, hogy mi legyünk a döntéshozók és ez egy ilyen alkalom. ahelyett, hogy passzívan hagynád magad sodródni az árral, mint egy evező nélküli kenu, ragadd meg az irányítást és jelöld ki a saját útvonaladat. Tudd, hogy a mennyek szükség esetén segítségedre lesznek, hogy sikeresen kerülj ki minden nehéz helyzetből. Ennek előfeltétele azonban az, hogy határozott és világos döntéseket hozzál.

Határozottságod a mennybélieket is arra ösztönzi majd, hogy megtisztítsák az utat a megnyilvánulás, az öntudatra ébredés előtt. Engedj el minden félelmet vagy aggódást és csak arra a célra koncentrálj, amit el szeretnél érni. Útközben élvezd a kalandot!

Lapozz a következő oldalra

1. oldal 2. oldal 3. oldal

4 thoughts on “Válassz egyet a mágikus angyalkártyákból, ugyanis fontos üzenetük van számodra!

  1. Vakula Irén Eszter

    Nagy boldogság számomra az üzenet. Alázattal és tisztelettel köszönöm!

    Reply
  2. Ilona Kücsönné Kovács

    Köszönet és Hála ! Áldás.

    Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.